Ukesmeny

Mikke Mus kokebok blir Ukesmeny uke 10

Mikke Mus kokebok er en skatt å ha i hus. Og anbefales ALLE som har barn i huset. Masse flotte oppskrifter som de kan få prøve seg på selv. Når man føler ungene er store nok til det.

I dag kommer ukesmenyen litt sent, de beklager jeg. Men det var av den enkle grunnen at jeg ikke skal handle før i morgen. Jeg ante ikke hva jeg skulle finne på til middag. Men nå er listen skrevet. Og min store inspirasjonskilde denne uken er Mikke Mus kokebok. Det er så mye morsomme retter jeg laget som liten jente der, så denne uken dedikeres til denne boken.

ukesmeny, mikke mus kokebok

Denne uken skal vi prøve oss på noen matretter vi ikke har hatt før, samt noen gamle travere. Hun på 7 er inne i en periode der alt er ekkelt frem til det er ferdig laget, også er det sååå godt. Jeg har aldri laget hjemmelaget hamburger før. Men står det i en kokebok for barn vil jeg tro jeg skal klare det.

Ellers så begynner jeg å bli litt lei av det “faste” så sleng gjerne ut ideer til hvor jeg kan finne oppskrifter eller kanskje du har en jeg bare MÅ prøve?

Har du Mikke Mus kokebok? Eller hadde den som liten?

Kommentarer
(Lest 183 ganger, 1 Lest i dag)

5 kommentarer

 • Monica BJ

  Hokuspokuskylling høres spennende ut =) Veldig kjekt med barnekokebøker. Godt og næringsrikt og barn liker det. Hva med hjemmelaga pizza, der alle får hver sin lille deig å klemme/kjevle ut og fylle med det de vil selv? =)

 • Julia Sofie Steffensen

  Trenger vel ikke ha barn for å ha mikke mus kokebok hehe? Ellers så bruker jeg mye matprat appen til å lage mat fra?

 • Linda - Absolutt hjemme

  Den kokeboken har jeg ikke, men på skolen får de fine kokebøker og vi har laget masse derfra 🙂
  For en kjapp og sunn rett, kan jeg anbefale fiskeburger! Vi kjøper pakker med 8 store fiskekaker på Rema. Vi bruker to da. Og store hamburgerbrød, sur agurk, tomat, salat, løk og de man vil. Det er ofte nødmiddagen vår når vi ikke vet hva vi skal ha og har dårlig tid. Et alternativ til pølse. Like enkelt. Av og til tar vi pølser, men det er også godt å ha en fiskerett som en kjapp løsning 🙂 Kjempegodt!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.