Min topp 10 ønskeliste

ønsker

Jeg har snart bursdag og da blir jeg hele 29 år. Hjelpes!! Det betyr at jeg neste år blir 30!!

Men jeg har da allerede funnet ting jeg ønsker meg til bursdagen:

Canon 700D (da jeg savner speilrefleksen min), Blondeskjørt, Loafers, Poncho, Ballerinasko, Middelalder inspirert sommerkjole og smykker fra Kappahl (enkelte ting ligger ikke i nettbutikk enda), Bruka Design skåler i hvitt eller rosa, og lekre smykker fra min favoritt smykkedesigner Secrets By B

Hva ønsker du deg mest akkurat nå?

 

 

Kommentarer
(Lest 726 ganger, 1 Lest i dag)

3 thoughts on “Min topp 10 ønskeliste

  1. Lekkert dette her! Jeg elsker ønskelister faktisk. Jeg ønsker meg mørkeblå cardigan fra KappAhl og veskepynt til Bayswateren min 🙂 Å fylle 30 år er bare gøy!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.