Personlig

Mine beste egenskaper. Hva er jeg god på?

Dette innlegget har jeg tenkt lenge på. For jeg har virkelig ikke vært sikker på hva mine beste egenskaper er. Jeg er generelt ikke god på å se hva som er bra med meg selv, men jeg jobber med saken. Men jo mer jeg har tenkt på det så har jeg kommet frem til 5 av mine beste egenskaper jeg vil trekke frem. Altså jeg kunne valgt å trekke frem trivielle ting som at jeg er god på å lage mat, jeg er god på bloggdesign, jeg er en god og lojal venn. Men jeg vil dele litt dypere med dere.

Tålmodighet:

Jeg er ganske så tålmodig. Noe jeg fikk veldig brukt for når jeg jobbet med barn med ulike utfordringer. Og jeg fikk stadig skryt av barnas foreldre for min lange lunte. Men, jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har desverre ikke like lang lunte med mine egne barn. Eller kanskje er det like greit, ellers tror jeg de hadde hatt meg rundt lille fingeren.

Jeg har en ganske lang tålmodighet, men når det er slutt og folk har dratt det for langt , for lenge så smeller det.

Skrive følelser:

Jeg er ikke veldig god på å snakke om hvordan jeg har det. Jeg er generelt ikke god på å være verbal. Men jeg er en racer på tastaturet eller med pennen når følelsene koker og tankene raser. Jeg er innmari god på å tenke ut tirader i hodet som jeg gjerne skulle sagt til enkelte individer om de har behandlet meg eller mine dårlig. Men jeg sliter med å få det ut. Men jeg skriver, lange tekster og korte tekster. Jeg er utrolig god på å skrive når jeg har inspirasjon og vil prestere.

mine beste egenskaper

Omsorg:

Jeg er god på å vise omsorg til de som vil meg vel, og som jeg får god respons hos. Jeg elsker å gå å dulle med både mann og barn. Sørge for at de har det de trenger, og hjelpe til når jeg trengs. Jeg sier hver dag til mann og barn at jeg elsker dem, og jeg viser dem det med masse kos og suss.

Handywoman:

Jeg er ganske så handy av meg. Om det skal ommøbleres, skrues møbler, repareres, males eller tekniske problemer så fikser jeg det “sjæl”. Altså, skal man vente på en mann på å få gjort ting blir man jo aldri ferdig. Sant? Svigermor er alltid veldig på å fortelle andre at jeg er handy og får til ting selv. Og hun er så fornøyd med at det er sånn. Jeg er nok også litt sta, så å be om hjelp skjer ikke. Så jeg SKAL få det til selv. Har blitt litt bedre på å be om hjelp når jeg merker jeg har tatt meg vann over hodet nå, enn jeg var før.

Løvetann-barn:

Jeg har vært igjennom mye, opplevd mye, og sett mye i min tid som barn ikke burde ha på netthinnen. Og har det sort på hvitt at jeg er et Løvetannbarn. Det vil si at jeg reiser meg igjen, uansett. Du kan gjøre meg mye, men jaggu skal jeg reise meg og være enda sterkere enn jeg var før du prøvde å slå meg ned. Denne burde kanskje stått helt øverst på listen. For er det en egenskap jeg er stolt av er det den at jeg ikke blir liggende, jeg reiser meg igjen. Og er enda sterkere og mer motstandsdyktig enn før! Jeg gir meg ikke, for den som gir seg er en dritt har jeg lært.

Nå har jeg delt mine beste egenskaper, men hva er dine?

Kommentarer
(Lest 349 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.