Ukategorisert

Mine favoritt julesanger

Julesanger

Da er vi i gang med julekalendere og julesanger i de tusen hjem. Og om du vil følge med på barnas julekalender kan du det på facebook, sosiale medier ftw 😉 Jeg bare elsker jul og førjulstiden. Og når julaften er over blir jeg egentlig litt tom. Alltid gjort. Muligens litt rar der, men det får være.

I dag er det 22 dager til juaften og 28 dager igjen av 2016!! Tenk på det, dette året er snart forbi, og jeg synes det akkurat startet. Av ulike årsaker er deler av året kun bruddstykker.

I dag vil jeg tipse om mine absolutt favoritt julesanger:

 

 

Utrolig viktig med gode julesanger for å få den rette stemningen. Det bringer frem følelser, minner og tanker. Jeg elsker å skru av alt annet, og bare sitte å høre på julesanger. Skikkelig klisjè, men jeg slapper av når jeg pynter til jul. Og det første jeg gjør hele Desember er å sette på P7 Klem for der spiller de julemusikk hele tiden.

Inspira-bloggnettverks julekalender:

I dag er det luke nr 2 i kalenderen jeg er med på sammen med en haug andre flotte bloggere. Og dagens luke ligger hos Louise. Der kan du stikke av med en deilig nøytral krem fra Lykkelig som liten <3

Hvilke julesanger MÅ du høre på?

Kommentarer
(Lest 112 ganger, 1 Lest i dag)

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.