Ukategorisert

Mine topp 5 bloggere i Februar

Topp5

Her om dagen fikk jeg en superkoselig kommentar av Hild Frøya om at jeg var på hennes topp 5 liste over bloggere hun følger, og samtidig utfordret hun meg til å skrive ned mine Topp 5. Og da fikk jeg en idè om at i slutten av hver mnd skal jeg lage en liste med mine topp 5 den måneden. For det er ikke til å legge under en stol at man til tider finner nye perler der ute.

louise

Louise ble jeg først kjent med via bloggen hennes, for jeg hjalp henne med noen småting på bloggen. Så møttes vi på forrige bloggtreff med Familieprat og vi fant fort tonen. Hun er herlig, god, snill og hun får deg i godt humør selv om du innvendig skjelver av skrekk 🙂

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle klaffe så godt med noen jeg kun har snakket med på nettet, men jaggu! Vi snakkes nesten daglig på facebook, vi deler bekymringer og hun har virkelig blitt en av mine nære venninner som jeg har blitt veldig glad i.

Lindah

Lindah begynte jeg å følge allerede mens hun hadde bloggen sin på den svenske bloggportalen, og jeg kan ikke si at jeg husker helt hvor jeg fant bloggen hennes, og om det var før eller etter hun fikk kreft. Men jeg har fulgt henne jevnt siden. Når hun kom over til familieprat ble det lettere å følge med på henne. Og jeg har så og si fulgt henne daglig siden hun fikk kreft, og i kampen for å overvinne.

Hun er en fantastisk person, og jeg husker at første gang jeg skulle møte henne så var jeg veldig usikker på hvordan jeg skulle gå frem. For hvordan snakker man med noen som har kreft? Vel, det gikk veldig fint og med sitt trygge og blide vesen så MÅ man bare bli glad i henne, og du føler at det er hun som tar vare på deg enda du føler at det er du som burde ta vare på henne. Full av liv, morsomheter og humor. Jeg er så glad for at jeg fikk møte henne.  Vi snakker også ofte på facebook, og hun er også blitt som en av mine nære venninner. Tenk å få den muligheten bare fordi vi har samme interesse for å skrive og formidle?

Casakaos

Marte begynte jeg å følge allerede mens de bodde i Spania, og det var faktisk mannen min som fant bloggen hennes først. Han spurte om jeg hadde hørt om henne før, noe jeg ikke hadde og vips ble jeg fast leser. Marte er min bauta i bloggverden, og jeg kan alltid stikke innom bloggen hennes eller sende henne en melding på facebook for inspirasjon eller for å få svar på spørsmål. Som f.eks da jeg følte at vinklingen av et intervju satte meg i et litt dårlig lys, hvor de kalte meg taper. Du kan lese intervjuet her.

Marte skriver morsomt og uten filter om det å være småbarnsforeldre, opp og nedturer, og om samfunnets krav til oss, og alltid med en morsom vinkel.

Laila har jeg vel fulgt siden hun startet bloggen sin tror jeg. Hun er kommuneoverlege i Gildeskålkommune. Jeg har ledd og grått av det hun skriver, og jeg har ledd SÅ jeg griner flere ganger. Hun skriver fantastiske tekster, og hun er ei dame med bein i nesa. Hun er rett og slett bare herlig, og jeg er så glad for at jeg fant hennes blogg for noen år tilbake. Hun venter nå nr 4 i barneflokken, og jeg synes det er så morro å følge med på alt hun får til med bloggen sin 🙂

Bente Pernilla er min kordirigent fra tiden i TenSing. Hun opprettet et ny blogg her for noen dager siden, og de fleste kjenner nok til den bloggen nå. Hun skriver og illustrerer så fantastisk levende , og jeg flirer godt når hun legger ut nye innlegg for hun har en viss humor i det meste. Og jeg synes det er gøy å lese når jeg kjenner igjen den virkelige personen bak bloggen. For henne kjenner jeg og har gjort det noen år. Innlegget hennes med åpen søknad har gått som en farsott rundt på nettet de siste dagene, og det er så gøy å se på at et uskyldig innlegg blir delt så ufattelig mange ganger 🙂

Hvilke er dine favorittbloggere? 

Kommentarer
(Lest 77 ganger, 1 Lest i dag)

3 kommentarer

  • Louise

    Åhhh, så herlig å lese. Jeg blir både rørt og glad, for du leser mange blogger og har et hav favorittblogger å ta av. Også så fine og ekte ord 🙂 Jeg er så glad jeg har deg i hverdagen min. Det skal bli koselig å se deg i morgen. Forresten så syns jeg det nye designet ditt er knallfint. Fargen, bildene og designet er helt etter min smak!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.