Hjemme hos Fru Jacobsen, Interiør

Mini house-tour etter oppussing : Gangen

Gangen er det første du ser når du kommer til noen. Og jeg har ikke vært veldig fornøyd med min på lenge. Men nå er den som et lekkert smykke. Og jeg er så fornøyd med den.

Flere har spurt på snap og instagram om ikke jeg kan ha en housetour etter vi har pusset opp så mye. Og selvfølgelig kan jeg det en dag, men jeg tenkte også å dele de ulike rommene her med dere. Slik at dere bedre kan se detaljer o.l.

Det tok bare 11 år, men nå er den slik vi vil ha den.

Vi har ikke malt, men vi har byttet dører og endret på alt av interiøret. Og det har blitt så bra. Jeg føler vi bor i et helt nytt hus. Og vi har valgt at fargene hvit, grå og gull skal gå igjennom hele huset. Samt i stuen er det også en del mørke brunt.

Dette er utgangsdøren og døren inn til vaskerommet vårt.

Speil, gangen

Det blir en del sko og ting når vi er så mange, så vi har valgt å ha et skostativ fremme, med de skoene som brukes hver dag. Også er resten satt inn i et mini walk-in.

Nøkkelskap, gangen

Nøkkelskap fra BørsComagniet. De har så utrolig mye lekkert der, og jeg skulle gjerne hatt ALT.

Gangen

Vi har 2 slike knagger. En høyt opp til oss voksne, og en lenger ned til ungene. Her henger kun det vi bruker daglig. Resten henger i et mini walk-in.

Jeg falt så for denne lampen fra Lampehuset. Og endte opp med å bytte alle takplafonder til denne. Og angrer ikke et sekund. Den er et skikkelig smykke i rommet. Og ikke minst, den lyser veldig godt og gir et godt lys i gangen.

Tidligere var det et garderobeskap i denne åpningen. Men det har vi fjernet og heller laget et mini walk-in. Slik at vi kan oppbevare alt av yttertøy og sko der. Greit å samle alt på et sted. Skyvedøren gjør at døren ikke tar noe av rommet. Jeg liker å ha alt som hører til i gangen, akkurat der. Så man ikke må lete hele huset rundt for å finne en ting man trenger.

I gangen har vi glassdør inn til stuen for å lysne opp og for å ikke gjøre rommet så tett som det hadde blitt med vanlige dører.

Hva synes du om gangen vår? Hvilke farger har du som går igjen i huset?

Kommentarer
(Lest 222 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.