Hverdagen

Morsdag, min dag i bilder

På Søndag var det fastelavn og morsdag. Min niende morsdag! Tenk at jeg har vært mamma i 9 år allerede. Jeg som ikke føler meg en dag over 20 år. Ok, da. Kroppslig føler jeg at jeg er godt oppe i 50 årene med mine verkende ledd og muskler. Men i hodet er jeg ikke en dag over 20, og jeg tar meg til stadighet å lure på hvem denne voksne damen i speilet er. Ja, for man må jo bare innrømme det at når man feirer 32 sommere på baken, så er man voksen.

Jeg ble vekket av en 2 åringen som bet meg i puppen mens han ropte: ferdig mamma! Så kom jentene inn med tegninger og gode klemmer. Størstemann lå å kula’n i sengen. Han synes ikke det er så mye å bry seg med om det ikke er bursdag. Typisk mann der altså.

Også fikk jeg en nydelig gave som jeg har ønsket meg lenge. Et smykke med hele familien min på.

Ellers så våknet vi opp til at vannet var vekk, igjen! Dette er 3 gangen på kort tid vi mister vannet. Og det er da man merker man er mange i familien, og hvor avhengig man er av vannet.

Og hvorfor skal slike ting skje når oppvasken er over hele kjøkkenbenken, klesvasken står til taket og ALLE barna må på do å bæsje? Jeg bare lurer? Hvorfor MÅ man skikkelig på do når vannet er vekk?

Men vi kom oss igjennom ca 6 timer uten vann, og siden vi har en haug med snø på utsiden kunne vi egentlig bare smeltet det og brukt til å skylle ned med. Men det tenkte jeg på ETTERPÅ!

Ellers så er man jo mamma også når det er morsdag så man må tørke skitne fingre, man må brette og legge på plass tøy, sette på vaskemaskin (når vannet var tilbake), mekle i krangler, blåse på panna når man har skallet under bordet og trøste sårede følelser. Man drømmer om en morsdag fra en film der mor får oppvartning hele dagen og bare kan slappe av. Men det er en illusjon og ikke en fakta for å si det sånn. Livet går videre og man må henge på i svingene.

morsdag, kake

Det er kjempe koselig å bli satt pris på med litt kake, koselige tegninger og en liten gave. Og jeg synes denne dagen er kjempe stas. Fordi for meg er det en feiring av det beste som noen gang har skjedd meg. At akkurat jeg fikk bli mamma til de fire fine barna vi har.

Hvordan feiret du morsdag?

Kommentarer
(Lest 232 ganger, 1 Lest i dag)

4 thoughts on “Morsdag, min dag i bilder

  1. Mine barn er voksne, den eldste har dambosa og egen leilighet. Den yngste på 19 bor fortsatt hjemme, men er ikke spesielt opptatt av morsdag. Jeg fikk en bukett tulipaner som min mann hadde kjøpt for ham på eget initiativ.

    Siden det også var fastelavn samme dag, ble vi invitert til boller og kaffe hos datteren vår, det var veldig hyggelig.

  2. Jeg og manen har vært på konferanse hele helgja, så morsdagen skulle blitt feira på mandag, om ikke det hadde vært for nok et vannkoppe-utbrudd i heimen. Men vi får ta igjen morsdag, valentinsdag og fastelaven med en skikkelig datenight når alle er friske <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.