Møt våren med en ny stelleveske

//Skrevet i samarbeid med Amvina.se//

I dag våknet jeg opp til strålende sol og hele 10 varmegrader i solveggen. Det er hva man kaller en smak av vår. Skulle ønske jeg bare kunne knipse vekk snøen som ligger på gressplenen også. SOM jeg lengter mot våren, og varmere tider.

Når det er slikt vær drømmer jeg meg bort i pastellfarger, småsko og frokost på verandaen mens solen leker i mitt vinterbleke ansikt. Og i anledning våren kommer mitt favoritt barneutstyrsmerke SkipHop med enda en nyhet innen stellevesker.

Dette stilrene og trendy settet i 6 deler med stelleveske og tilhørende accessoirer inkluderer alt du behøver å ha med deg. Du får en liten nødvendighet, en smokkefutteral, en isolerende flaskeveske, en myk stellemadrass og barnevognsreimer for å enkelt feste vesken på vognen.

Vesken kommer i TRE nydelige farger: Blush, Steel Grey og Olive. Og koster ca 1299 kr i Norge. Og den kommer snart i butikkene.

Fakta:

Barnevognsreimer som enkelt festes på barnevognen

Smuss avvisende materiale med quiltede detaljer

Detaljer i kunstlær og metall

10 lommer for en organisert oppbevaring

Fri for ftalater

Bredde 42cm, høyde 32cm, dybde 16cm

Vil du være den første til å eie en slik?

Om du vil være den første til å eie en slik stelleveske i valgfri farge anbefaler jeg at du titter innom facebooksiden min og instagram profilen min. 

Kommentarer
(Lest 196 ganger, 1 Lest i dag)

3 thoughts on “Møt våren med en ny stelleveske

  1. Så lekre og praktiske vesker . Alle er så pene så det er vanskelig å velge farge,men lander på den delikate rosa. Ønsker deg en god og vårlig søndag, med snøsmelting, drypp fra taket og masse deilig sol:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.