Moweo Matstol, vil du ha en også?

// Sponset matstol//

Jeg har i noen år fått være testblogger for Jollyroom, noe jeg setter stor pris på. Og tidligere i sommer fikk jeg en nydelig høystol tilsendt som jeg skulle teste. Og med sommerferie og late dager så har ikke omtalen kommet ut før nå, men siden dere har vært så flinke til å vente så kommer det en konkurranse i bunnen av dette innlegget 🙂

moweo jollyroom moweo1

Moweo stolen er utrolig praktisk, for barnet kan komme helt inntil bordet sammen med familien, eller barnet kan få maten sin i brette foran, brettet kan taes av og vaskes i oppvaskmaskinen så om det er vanskelige flekker så trenger du ikke stå å gni i en evighet.

Stolen kan også bli lav slik at barnet kan sitte nede på “gulvet” å spise eller bruke stolen til å sitte å se på barne-tv. Da kan barnet lett klatre oppi selv.

Moweo -stolen har 5 punkt seler slik at du slipper å tenke på at barnet kan kaste seg ut av stolen. Lillesøster hater seler, og sitter kun i stolen mens vi ser på, så det er ikke noe vi har tatt i bruk. Fotbrettet kan taes av og på etter eget ønske, her likte hun å ha det på, men om du har barn som prøver å reise seg opp kan du fjerne det og du slipper å tenke på at de kommer seg opp av stolen uten at du ser på og kan passe på.

Bena kan taes lett av slik at du kan ta den med på tur. Vi har hatt den med i familieselskaper o.l. der vi vet det ikke er barnestoler. Veldig praktisk for da tar den ikke så stor plass i bilen.

318866

318867

2015-05-19 10.11.07

Vi er veldig fornøyde med stolen selv om vi for det meste bruker tripp trapp stolen, men om det er en sutrete dag er det greit å sette henne i denne mens jeg lager middag med noen eplebiter, eller mat redskaper så koser hun seg glugg, i og med at jeg ikke kan bære henne noe særlig pga rygg og armer.

Mål på Moweo matstol:

Mål høy stol:
Høyde: 86 cm
Sittehøyde: 56 cm
Bredde uten bein: 47 cm
Dybde m brikke/brett: 56 cm

Mål lav stol:
Høyde: 63 cm
Sittehøyde: 33 cm
Bredde uten bein: 47 cm
Dybde med brikke/brett: 56 cm

Stolen tåler 15 kg 🙂

*******************************

Giveaway!!!

matstol

Nå kan du være så heldig å vinne denne fine stolen fra Moweo i valgfri farge, det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under her hvilken farge du ønsker deg og dele innlegget videre.

Jeg blir veldig glad om du vil følge Fru Jacobsen og jollyroom på facebook og / eller instagram: @frujacobsenno og @jollyroomno

Vinneren trekkes 31. August når ungene er i seng 🙂

Kommentarer
(Lest 694 ganger, 1 Lest i dag)

Comments

 1. Pingback: Moweo Matstol, vil du ha en også? | Blopp.no

 2. Louise

  Jeg vil gjerne vinne en grønn! Den hadde vært morsom å gi mitt kommende tantebarn i gave til jul 🙂

 3. Monica Bjerkelund

  Vår lille jente vrir seg ut at 2- og 3-punktsselene til vanlig, så en stol med 5 hadde vært supert! Jeg har rosa litt i halsen, så det er grønn jeg ønsker til henne =) Deler videre =)

 4. Lisbet

  wow, har ikke sett denne stolen før. Men den er da utrolig praktisk. Ønsker en slik stol i lilla 🙂

  Det ville vært flott å kunne ta den med når man skal bort. Det er utrolig slitsomt å være på
  steder der det ikke er stol, man må jo bære og holde barnet hele tiden

  Jeg har fulgt både deg og Jollyroom lenge nå

  Ønsker deg og dine en flott høst

  Mvh

  Lisbet
  liskarl@hotmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.