Barn, Barneklær og utstyr, Mammatips, Sponsing og Samarbeid, Svangerskap og fødsel

Nabby, the one and only!!

//sponset babycall//

Gjennom min tid som småbarnsmor har jeg prøvd ut en del babycallinger, til Storebror hadde vi en gammel type avent, som så ut som to høyttalere til PC. Denne brukte vi også til Storesøster. Men siden vi trodde at hun ble siste baby i flokken, solgte vi den typisk nok rett før to nye streker åpenbarte seg på testen. Så da var det bare å gå til innkjøp av en ny.

Neste jeg kjøpte var en Grundig fra Europris, og synes den var kjempe bra. Du kunne kommunisere med barnet via foreldre delen, du kunne skru på nattlys og natta sanger fra foreldreenheten og den var så si fri før støy + at man så temperaturen på rommet. Men etter ca 6 mnd i bruk (før Lillesøster ble født) sluttet batteriene som fulgte med å virke, og vanlige batterier spiste den som sukkertøy. Og tilslutt hørte vi ikke noe på foreldre enheten, så den røyk i søppelet.

Mannen kjøpte da en helt vanlig babycalling fra Avent, en nyere modell av den vi hadde første gangen. Men lyden i den nye var så lav at den byttet vi inn og kjøpte en fra TopCom. Denne har vi brukt frem til nå.

Så fikk jeg teste Jensen Babylink, og den var veldig kjekk i bruk i og med at man kunne se barnet og man kunne koble til pcer og mobilen, men det at man måtte ha på trådløst nettverk likte jeg ikke. Gidder ikke mer stråling enn nødvendig.

Så rett før jul fikk jeg henvendelse fra Nabby om jeg ville teste deres babycall, og det ville jeg selvfølgelig.  Jeg likte veldig godt at den hadde lav stråling, kort ladetid, laaaang batteritid, kunne brukes med mobilen og UTEN trådløst nett. Du kan ta en titt på facebooksiden deres her.

Lillebror skulle enda ligge i magen en mnd, så vi testet den på Lillesøster. For lillebror skal ikke sove på eget rom på en god stund enda.

Men siden jeg har testet en del oppigjennom årene, så var jeg jo litt skeptisk om dette ble nok en flopp. Men det ble den absolutt ikke, vi har nå brukt den som hovedcalling da Lillesøster uansett kommer inn til oss på natten, for da kan vi bare skru den av med et tastetrykk på mobilen. Denne er praktisk på så mange områder. Du kan bruke Nabby appen slik den er, eller du kan kjøpe en tilleggspakke for 9 kr og få med temperaturmåler, søvnteller, og muligheten til å høre inn når du selv måtte ønske. (Jeg skal laste ned de pakkene bare jeg finner koden for kjøp i app på iphonen).

Nabby

Denne lille saken er callingen som skal stå på soverommet ved babyen, jeg har den på nattbordet mitt. Den lades enkelt via usb kablen i 1 time, også har den en batteritid på 70!! timer. Det er lenge.

Du laster enkelt ned appen, setter på bluetooth og vips så er du igang.

2016-02-21 14.25.19

Man kan selv stille inn sensitiviteten på mikrofonen, slik at den tilpasser seg deres behov. Jeg har den på normalt nivå nå, men så fort Lillebror skal bruke den kommer den til å være på det mest sensitive, hønemor som jeg er.

Jeg synes det er utrolig praktisk med denne for om en av de store skulle bli syke og må passes ekstra på er det bare  å sette denne inn til dem og vips har man mer kontroll. Og man slipper å styre med ledninger og hvor den skal plasseres. Også veldig praktisk på reise 🙂

Spesifikasjoner: 

– Bluetooth med ekstra lang rekkevidde (opptil 340 meter). 

– 70 timers batteritid

– Krystallklar lyd

– Skreddersy nabby etter dine behov last ned de tilleggspakkene du måtte ønske

– Innstill lydfølsomhet

– Intelligente alarmer (sier i fra ved dårlig forbindelse og lite batteri)

– Ingen signalforstyrrelser (du får ikke inn andres babyer)

– Ultralav stråling (0,08mW)

– God dansk kavalitet

– Enkelt oppsett

– Støttes av android, iPhone og nettbrett

– Multitasking (funker like fint om du prater i telefonen eller surfer på nettet). 

Denne er virkelig et must om man reiser en del med baby, eller om babyen pleier å sove ute i vognen. Den tar så og si ikke noe plass (får enkelt plass i stellevesken), så om du er på ferier, jobbreiser med baby eller liknende så er dette en utrolig praktisk sak, for mobilen har man jo med uansett.

Jeg synes den er utrolig kjekk, også er den uten ledinger og er bitteliten så du kan plassere den hvor som helst og er ikke avhengig av strøm eller liknede.

Hvordan babycall har du? Har du hørt om Nabby? 

Kommentarer
(Lest 309 ganger, 1 Lest i dag)
Tagged , , ,

1 thought on “Nabby, the one and only!!

  1. Vi så på Nabby når vi skulle ha oss babycall nå. Jeg har aldri hatt før, for jeg har ikke hatt behovet før nå (strengt talt har jeg ikke behovet enda, kun hvis jeg skal gjøre noe nede eller ute mens Lukas sover) men vi valgte den bort nettopp fordi man må bruke mobilen. Jeg ville ha en ordinær babycall med to enheter. Mannen kjøpte babycall fra biltema når jeg var på ferie fordi noen anbefalte han den og han mente vi trente det. Jeg er ikke storfornøyd men med vårt ørlite behov funker den helt ok.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.