Aktiviteter for barn, Barn, Høytider, Hverdagen

Når en pepperkakebaker…..

rp_jul7-724x481.jpg

Pepperkaker hører julen til, og i går hadde jeg og de to store pepperkakebakedag mens minstesøster sov i vognen ute. Jeg er et veldig julemenneske så å gjøre slike ting er for meg kjempe gøy. Og ungene storkoste seg med å stikke ut figurer. Men jeg tror de må få pepperkakeformer i julekalenderen neste år for jeg synes de vi har er sååå kjedelige 😛

jul8

Det luktet jul og pepperkaker i hele huset etter å ha stekt 5 brett med pepperkaker, og så glemte jeg meg litt, så med det siste brettet fikk vi testet at brannvarsleren virket, og det gjorde den så absolutt 🙂

jul9

Godt jeg hadde stekt 5 brett fra før da 😛 Haha, de sier at så lenge man baker med barn så blir det ikke perfekte kaker. Vel, lar man mammaen steke dem så ender man uten kaker i det hele tatt 😛 Jeg kunne jo ikke annet enn å le da, for makan til svime skal du lete lenge etter.

jul10

Etter middagen tok vi frem de pepperkakene som ble bra, og pyntet med melis og non-stop. Og jeg er så barnslig å sier at pepperkaker med pynt er de beste pepperkakene. Det har jeg alltid syntes det, vanlige pepperkaker synes jeg kan bli litt kjedelige 🙂 Jeg bruker Meny sin deig, for hittil er det den jeg synes er best å bake med.

Har dere bakt pepperkaker? Lager du deigen selv, eller kjøper du deig? 

Følg gjerne bloggen på facebook for å få med deg flere godt stekte innlegg

Kommentarer
(Lest 181 ganger, 1 Lest i dag)
Tagged , , , , ,

2 thoughts on “Når en pepperkakebaker…..

  1. No offence – men mente du “når en pepperkakebaker” i overskrifta? Hehe, passa jo godt till de svidde pepperkakene da 😛 Måtte le litt da jeg så overskrifta. Sånn har mine pepperkake blitt også, mens ett av de andre bretta ikke ble stekt nok, så pepperkakehuset er for bløtt til å kunne limes sammen.

  2. Kjøper deig, jeg har prøvd å lage selv ett par ganger, men da ble den så seig :p kan hende barseltid og pepperkaker ikke funker så godt, ønsker å lage selv etterhvert når jeg får hodet tilbake! Husker en oppskrift fra goboken-bladet var helt perfekt den første gang jeg laget 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.