Kropp, Kosthold og Velvære, Prosjekt ny mamma

Når julen er på vei ut av kroppen

ut av kroppen

I dag er det en uke siden jeg tok den siste sjokoladen og drakk opp den siste klonken med brus. Etter et par mnd der jeg gav litt beng i hva jeg puttet i meg, var det godt å starte på ny frisk igjen og få julen ut av kroppen. Og det har gått overraskende greit. Kanskje det er fordi jeg spiser mer riktig og blodsukkeret er stabilt? Eller så er jeg lei av sjokolade og cola 😛 Jeg holder en knapp på det første.

I går koste jeg meg med begge deler, og uten spor av dårlig samvittighet. Det var digg. Men jeg klarte faktisk ikke å få i meg en hel sjokoladeplate fordi det fristet ikke like mye lenger, og jeg var fortsatt mett på kvelden.

Frokosten min ser som regel ut som dette. Og det holder meg god og mett frem til Lunsj. I tillegg tar jeg tran og 1 ss eplecidereddik i vann. Og et stoooort glass vann før jeg spiser (til alle måltider), på den måten spiser jeg meg ikke stappmett.

Jeg har også fått tre bøker i posten som jeg skal lese og lære mer om kosthold. Og mye av det jeg allerede har lest gir virkelig mening og er kunnskap jeg egentlig hadde, jeg bare lot være å tenke på det.

Så i dag gikk jeg på vekten for å se hvordan det syntes på vekten at jeg har kuttet ut MASSE brus og sjokolade hver dag. Og det viste ned mye mer enn jeg turde håpe på. Jeg vet dette er vannvekt i og med at det bare er en uke, men det viser også hvor mye kostholdet har å gjøre for helsen.

I dag begynner jeg å trene litt mer fast, og jeg håper kroppen responderer godt. For jeg trenger muskler for å avlaste artrosen i ryggen, og stabilisere bekkenet og leddene mine.

Jeg har et tonn av motivasjon for å snu dette kostholdet og la det nye bli en vane. Slik at jeg blir en bedre versjon av meg selv. Jeg er nå litt over halvveis til delmål nr 1. Så det er absolutt innenfor rekkevidde å klare det i Januar.

Jeg tar det litt forsiktig i og med at jeg ammer en del enda, for da skal man ikke gå ned for mye for fort 🙂

Men for en motivasjon dette var. Lenge leve gode vaner <3

Håper du som følger med vil være med på reisen, og er du mamma og jobber med å nå drømme vekt (samme om det er opp eller ned) så bruk #prosjektnymamma på instagram, så deler jeg kanskje ditt bilde her på bloggen ved månedsslutt <3 

Skal du ha julen ut av kroppen?

Kommentarer
(Lest 254 ganger, 1 Lest i dag)

16 thoughts on “Når julen er på vei ut av kroppen

 1. Det virker som du er skikkelig motivert og uten motivasjon kommer man ikke langt. Men jeg er helt sikker på at du kommer til å klare målene du setter deg. Du er riktig målbevisst og jeg kjempetro på deg!

  Jeg burde gjøre noe med kroppen selv, men har overhodet ikke motivasjon. Så her må jeg virkelig ta et tak. Snart. Det er ikke mer enn to år siden jeg løp flere ganger hver uke, gjerne med Sebastian i bæreselen. Løp og løp. Vi trente stryke flere ganger sammen og det var skikkelig moro. Målet er å komme i gang med løpingen igjen, finne gleden av å løpe, for det er noe jeg egentlig liker godt.

  Jeg gleder meg til å følge deg på reisen!
  Stor klem til deg ?

  1. Skulle virkelig ønske jeg likte å løpe, men jeg synes det er sååå kjedelig. Men jeg elsker å gå tur, men det er ikke så lett å gå tur med litt fart med en fire åring på slep. Så til høsten blir det mye tur de dagene hun er i bhg 🙂

 2. Jeg gleder meg også til å følge med på deg!! 🙂

  Julen må ut av kroppen her også, ja. Ikke bare denne julen, men MANGE juler må ut av kroppen min! 🙂

  1. Takk takk <3 Veldig deilig å være motivert, ikke så deilig å være super motivert og ha sykt barn og barn med utviklingssprang. Er jo så trøtt at øynene går i kors 🙂

  1. Tusen takk <3 Ble noen M i dag, for her er det en syk 6 åring, en trassen 3 åring og en baby som ikke ville sove i natt og som ikke har sovet særlig på dagen i dag. Da måtte denne Mambien ha litt ekstra å gå på 😛

 3. Så flink du er 🙂
  Dt er desverre ikke jeg, hehe. Jeg tenker jeg må skjerpe meg i matveien. Jeg har jo blitt avhengig av sukker! Spiser litt sjokolade og chips hver kveld nå 🙁
  Tenker ikke nødvendigvis for vekten, men det er jo ikke sunt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.