Kropp, Kosthold og Velvære,  Prosjekt ny mamma

Når julen er på vei ut av kroppen

ut av kroppen

I dag er det en uke siden jeg tok den siste sjokoladen og drakk opp den siste klonken med brus. Etter et par mnd der jeg gav litt beng i hva jeg puttet i meg, var det godt å starte på ny frisk igjen og få julen ut av kroppen. Og det har gått overraskende greit. Kanskje det er fordi jeg spiser mer riktig og blodsukkeret er stabilt? Eller så er jeg lei av sjokolade og cola 😛 Jeg holder en knapp på det første.

I går koste jeg meg med begge deler, og uten spor av dårlig samvittighet. Det var digg. Men jeg klarte faktisk ikke å få i meg en hel sjokoladeplate fordi det fristet ikke like mye lenger, og jeg var fortsatt mett på kvelden.

Frokosten min ser som regel ut som dette. Og det holder meg god og mett frem til Lunsj. I tillegg tar jeg tran og 1 ss eplecidereddik i vann. Og et stoooort glass vann før jeg spiser (til alle måltider), på den måten spiser jeg meg ikke stappmett.

Jeg har også fått tre bøker i posten som jeg skal lese og lære mer om kosthold. Og mye av det jeg allerede har lest gir virkelig mening og er kunnskap jeg egentlig hadde, jeg bare lot være å tenke på det.

Så i dag gikk jeg på vekten for å se hvordan det syntes på vekten at jeg har kuttet ut MASSE brus og sjokolade hver dag. Og det viste ned mye mer enn jeg turde håpe på. Jeg vet dette er vannvekt i og med at det bare er en uke, men det viser også hvor mye kostholdet har å gjøre for helsen.

I dag begynner jeg å trene litt mer fast, og jeg håper kroppen responderer godt. For jeg trenger muskler for å avlaste artrosen i ryggen, og stabilisere bekkenet og leddene mine.

Jeg har et tonn av motivasjon for å snu dette kostholdet og la det nye bli en vane. Slik at jeg blir en bedre versjon av meg selv. Jeg er nå litt over halvveis til delmål nr 1. Så det er absolutt innenfor rekkevidde å klare det i Januar.

Jeg tar det litt forsiktig i og med at jeg ammer en del enda, for da skal man ikke gå ned for mye for fort 🙂

Men for en motivasjon dette var. Lenge leve gode vaner <3

Håper du som følger med vil være med på reisen, og er du mamma og jobber med å nå drømme vekt (samme om det er opp eller ned) så bruk #prosjektnymamma på instagram, så deler jeg kanskje ditt bilde her på bloggen ved månedsslutt <3 

Skal du ha julen ut av kroppen?

Kommentarer
(Lest 274 ganger, 1 Lest i dag)

16 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.