Hvilke nettsteder MÅ du innom hver dag?

Jeg er fast leser av bloggen til Petrus og Petrine. Og for noen dager siden gav hun ut en utfordring til sine lesere, og jeg henger meg selvfølgelig på. Kanskje blir vi enda litt bedre kjent i dagene fremover?

Jeg har noen nettsteder jeg MÅ innom hver dag.

1. Facebook

På facebook sjekker jeg oppdateringer fra venner, termingruppe, bloggens facebookside, oppdateringer fra andre bloggere ol. Veldig koselig å holde kontakten med venner og bekjente på face.

2. Finn.no

Her er jeg innom for å selge ting selv, for å se hva andre selger, se på hus (for inspirasjon). Man kan faktisk finne ganske mye inspirasjon ved å se på bolig annonser, og man kan gjøre kupp på f.eks barneklær om man trenger det. Og med fire barn trenger man klær, og brukt er bra for lommeboken, miljøet og huden til barna fordi alle fargestoffer gjerne er vasket ut.

3. VG.no

Av nettsider jeg besøker hver dag er vel VG den eneste med nyheter. Jeg er alltid inne å sjekker hvordan det står til i verden. Men jeg skal være den første til å innrømme at jeg synes det er møkkaskummelt å gå inn på nyhetssider. Plutselig en dag så står det at det er krig eller liknende på vei mot oss. Bare se på hvor anspent det er mellom Russland og Amerika nå!

4. Blogger

nettsteder

I denne bloggverdenen er man så heldig at man kan få gode venner og nye bekjentskaper. Og jeg har det. Jeg har fått nye venner for livet. Og det er så koselig. Og hver eneste dag er jeg inne å sjekker de ulike bloggene i blogglisten min (du finner den på høyre side). Og jeg prøver etter beste evne å legge igjen en kommentar hos alle jeg er innom. I tillegg til svare på kommentarer på min egen blogg.

Hvilke nettsteder er du innom hver dag?

Kommentarer
(Lest 114 ganger, 1 Lest i dag)

Comments

 1. Avdeling Holt/ Anja Holt

  Veldig mye lik din liste, jeg har noen ekstra mandag til fredag som er jobbrelaterte, men jeg skal se om jeg klarer analysere meg selv litt mer. Eget innlegg kommer.

  Ha en nydelig dag, vakring, ser flott ut hos deg i dag!

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 2. Pingback: Hvilke nettsteder MÅ du innom hver dag? – Avdelingholt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.