Ukategorisert

Nytt år og “ny blogg”

God morgen, og velkommen til et nytt år! 

I dag skriver vi 1. Januar, og vi er plutselig i et nytt år. Og med et nytt år har vi 365 blanke ark foran oss som vi skal fylle. Og jeg gleder meg til å ta fatt på et nytt år. Det er bare å brette opp ermene og ta i mot de utfordringene, gledene og sorgene som kommer kastet på deg. 

Nytt år

Et nytt år! I året som kommer blir bloggen litt omdefinert. Den vil fortsatt handle om det å være mamma, for det er jeg 24/7. Men den vil også handle om min vei ned i vekt, og det å finne seg selv igjen etter å vært småbarnsmor så lenge. 

Det er ikke til å stikke under en stol at når man har levd som en menneskelig sutteklut i ammetopper og yogabukser de siste 10 årene så er det noe med å finne sin identitet igjen også. Hvem er jeg nå? Hvilken klesstil liker jeg? Det er jaggu ikke lett å finne ut av. 

Og ikke minst det å kunne godta kroppen sin slik den er blitt etter fire tette fødsler. For det er ikke til å legge skjul på at det er en påkjenning på kroppen, og den blir garantert ALDRI som før man fikk barn. Og selv om det kan være vanskelig å godta, så er det en av målene mine for 2019.  Og jeg SKAL klare det. 

Jeg har noen nyttårsforsetter og planer for et nytt år og det er: 

  • Gå ned i vekt
  • Bli strammere i kroppen
  • Godta og like meg selv 
  • Ha et sunt og variert kosthold UTEN å nekte meg selv noe som helst. 

Har du noen nyttårsforsett for et nytt år?

Kommentarer
(Lest 140 ganger, 1 Lest i dag)
Tagged

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.