Ukategorisert

Nytt år og nye muligheter, hva betyr det?

Jepp, vi skriver Februar og dette innlegget burde kommet tidligere. Nytt år og nye muligheter helt ute i Februar liksom! Men det har seg slik at de første 16 dagene av Januar kunne jeg knapt bevege meg pga skaden i ryggen blusset kraftig opp. Vi er enda ikke sikker på om det er en brann som vi nå nesten har slukket eller en som er på vei til å bli værre. Men jeg er under behandling og håper at vi har slukket den og at det nå bare er glør som vil slukke etterhvert.

Så ukene etter jeg begynte i behandling har blitt brukt til å komme på bena og ikke minst få tatt igjen klesvask og husarbeid. For storfamilien AS tar jo ikke ferie selv om formen ikke er på topp. Men nå begynner vi å se enden på det hele. Og jeg føler selv at jeg er ajour.

Jeg har vært litt i tenkeboksen ang bloggen. Mistet liksom litt piffen en stund. Men så er det liksom noe med det der å legge den ned også som jeg ikke helt er klar for. Så 2020 blir avgjørelsens år. Om jeg fortsetter med bloggen, eller bare fokuserer kun på insta og snap. Så da får vi se hva det blir til.

Men uansett blir jeg nok mest aktiv på instagram og snapchat. Jeg har satt meg en del mål som skal nåes der. Men jeg skal prøve å legge ut et innlegg her en gang i uken iallefall.

Men tilbake til overskriften, det er er et nytt år og nye muligheter. Og jeg gleder meg til å ta fatt på det nye året sammen med dere.

Hva betyr nytt år og nye muligheter for deg?

Har du noen ønsker om hva jeg skal dele her inne i 2020?

Kommentarer
(Lest 166 ganger, 1 Lest i dag)

1 thought on “Nytt år og nye muligheter, hva betyr det?

  1. Neiii, ikke legg ned bloggen! 🙂 Den er bare din, og eksisterer jo uavhengig av facebook sine humørsvingninger eller hva som skjer. 🙂

    Og nei, det er aldri for seint med nye begynnelser! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.