Klær og tilbehør,  Shopping,  Sponsing og Samarbeid

Nyttårs antrekket, er det innafor å gå naken?

// Inneholder annonselinker//

Det er FIRE dager til nyttårsaften og slik det ser ut nå så tror jeg at nyttårs antrekket blir en striesekk, eller kanskje naken? Nei da, i år blir det nok ammekjolen fra i fjor da Lillebror fortsatt er veldig glad puppen. Og den kosen skal være lett tilgjengelig for han. Så da blir det enklest sånn.

Men jeg har jo sittet noen timer på nett og drømt meg bort allikevel da, jeg er jo tross alt dame? Og jeg drømmer meg stadig bort hos Ellos, for de har ALT man trenger til alle i familien på et sted. Også er det stadig gode tilbud, og rabatter å få.

nyttårs antrekket

Gull hard case // Skinn pumps // Armbånd // Kjede // Øredobber

Jeg ELSKER sort og gull. Det er så elegant og stilig sammensetning. Også kommer gullfargen så frem, samtidig som det sorte ikke blir så kjedelig.

Ballerina // Sneakers // Kjole med gullstjerner // Sort strømpebukse // Skjorte // Jeans

Jenter liker gjerne å være like mammaen sin, så derfor har jeg laget antrekket til jente litt sånn ala mammaen. Jeg vet iallefall at mine jenter liker det, og synes det er så stas når noe er likt. Jentene mine skal ha på seg røde tyllkjoler som jeg kjøpte til jul.

Guttene synes jeg med fordel kan være litt røffe og tøffe.

Skjorte // Dressjakke // Dressbukse

Dress er ikke et must på nyttårsaften. Men jeg synes dress er skikkelig stilig, derfor har jeg satt det som antrekk til mannen. Hvem kan vel motstå mannen sin i dress?

Rabattkode til nyttårs antrekket:

30% rabatt på din dyreste* vare! Gjelder nybestilling på klær, sko, accessoirer, hjemmetekstil, innendørsbelysning, tapeter eller tepper på Ellos. Gjelder t.o.m. 30.12.16. Kan ikke kombineres med andre tilbud & prisreduserte varer. Maks 1 gang/kunde. Gjelder ikke varer merket med “ikke rabatt” . Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.

Skriv inn kode: 345403

Det er også masse salg, så kanskje du finner noen gode tilbud på noe du har ønsket deg?

Om du bestiller i kveld eller i morgen, og de har det på lager. Trykk på ekpresslevering og du har antrekket ditt innen dagen etter 🙂 Så du kan fortsatt rekke å bestille til nyttårsaften!!

Hva blir nyttårs antrekket ditt i år?

Kommentarer
(Lest 165 ganger, 1 Lest i dag)

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.