Klær og tilbehør, Kropp, Kosthold og Velvære, Sponsing og Samarbeid

ANNONSE: Jule- og nyttårsantrekk 2017

ANNONSE

For 15 år siden satt jeg i godstolen hos svigermor og leste i en klingel katalog. For er det noe den damen har så er det stil, og jeg digget klærne hennes. Det var ikke sånne klær du fant over alt. Og hun sverget til Klingel. Og nå 15 år etter er det fortsatt hennes førstevalg når det kommer til klær og gaver til meg. Og jeg digger det.

Og i år har jeg vært så utrolig heldig at jeg har fått ha et samarbeid med klingel. Noen av dere husker kanskje 17. Mai kjolen min?

Og før jul mottok jeg et nydelig antrekk som jeg brukte julaften. Men siden vi hadde vannkopper på 3 av 4 uken før jul og omgangssyke/forstoppelse 3 dager før ble bloggen lagt på hyllen hele julen for å ta igjen litt hvile og ro. Og ikke stresse med noe. Så da fant jeg ut at det passer som et nyttårsinnlegg istede. Så dette er også mitt nyttårsantrekk.

PS! Jeg har gitt opp bilder uten fingermerker på speilet. 

Jeg ELSKER klær som er komfortable og samtidig pene å se på. Denne buksen fra Paola er høy på livet så mammamagen flyter ikke over, og den er super strechy så jeg kan bevege meg sammen med ungene. Noe som er et must når man har en snart 2 åring i huset.

Blusen som også er fra paola er av et florlett stoff og ligger pent. Og ikke minst er den strykefri. Veldig fint for meg som ikke liker å stryke. Den har også nydelige detaljer, og jeg fikk så utrolig mye skryt av den på julaften. Klingel har et stort utvalg av bluser, og jeg ELSKER bluser.

Nå står kalkunen i ovnen og vi gleder oss til å nyte kvelden bare oss 6 her hjemme. Se på filmer, spille spill, spise god mat, og se på rakettene. Det blir rå gøy.

Ønsker dere alle et supert nyttår, så snakkes vi neste år 😉

Hva er ditt nyttårsantrekk?

Kommentarer
(Lest 322 ganger, 1 Lest i dag)

6 thoughts on “ANNONSE: Jule- og nyttårsantrekk 2017

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.