Personlig, Prosjekt ny mamma

Nyttårsforsett, yay eller ney?

Nyttårsforsett, hva er det for deg? Kun betydningen av brutte løfter for deg selv, eller har det en dypere mening?

Vi er i gang med 2019! Og som jeg gleder meg til å ta fatt på året. Jeg elsker følelsen av en ny start. Og som vanlig har jeg noen nyttårs forsett. Og jeg klarte det i fjor, så jeg lager noen nye i år.

Jeg ser ikke det som noe dumt å ha det. Det sies at om man deler målene sine så klarer man det oftere. Så hvorfor ikke dele det med alle dere? Da ville det vært temmelig dumt om man gav opp eller ikke gjorde sitt ytterste for å gjennomføre iallefall.

Gå ned i vekt!

I år som ifjor så er et av mine nyttårsforsett å gå ned i vekt. Pga fire svangerskap med svangerskapsdiabetes så har jeg økt risiko for diabetes type 2, så om jeg får en sunn vekt. Ja, da står jeg sterkere for å slippe unna den. Så trening og kosthold må virkelig spisses, slik at jeg kan komme ned dit jeg vil. I tillegg skal jeg avvenne ammingen, og jeg håper med det at fettlagrene mine slipper litt enklere da. 

Spise sunnere!

Etter en desember med mye fet og kose mat så er jeg MEGET klar for å få inn mer grønt igjen. Kutte ut snopspisingen i ukedagene og roe ned i helgene. Og heller ta meg en frukt eller grønnsak om suget blir for ille. Og det er nok heller ikke suget som er så ille, det er vanen med å småspise når man er stresset, sliten og lei. Så det å legge om tankemønsteret er det som må til, men det krever disiplin.

Delta på foreldremøte!

For meg som har kompleks PTSD, og sosial angst er dette et av de største. Dette er et mål jeg har i løpet av året. Og om ikke det er et helt foreldremøte så iallefall et halvt et. Med fire barn blir det jo noen, og nå er det bare mannen som er på de fordi jeg synes det er for skummelt. Og takler ikke den sosiale settingen, med alle disse menneskene jeg ikke kjenner. 

Har du noen nyttårsforsett?

Kommentarer
(Lest 82 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.