Personlig

Og årets ord, er et viktig ord og går til……

STYRKE

Om du følger Bloggbedre vet du hva jeg prater om. Om ikke, burde du begynne å følge henne. Også skal jeg forklare her hva det går ut på.

Årets ord er det som skal guide deg igjennom hverdagen, bloggen, og sosiale medier for at man skal holde fokus og jobbe målrettet. Sånn kort fortalt. Om du vil lese mer om metoden anbefaler jeg å lese dette innlegget.

styrke

Styrke kan være så mangt. Det kan være psykisk- og fysisk styrke. Det krever styrke å komme seg igjennom tunge dager, det krever styrke å gjennomføre trening når kroppen egentlig sier stopp, det krever styrke å leve et liv med angst. Ikke minst!

I år skal det handle en del om MEG. Jepp, jeg skal begynne å sette av tid til MEG. Jeg skal begynne å ta vare på huden min, og få skikkelige rutiner på trening og kosthold. Jeg skal finne min stil igjen etter 10 år + i yogabukser og ammetopper. Hva er egentlig min stil? Hva liker jeg? Hvem er jeg?

Ordet jeg har valgt er et ord som jeg virkelig kjenner kan beskrive hva jeg trenger en del av dette året. Både fysisk og psykisk. For det er mange ting som skal til pers i år. Og jeg skal IKKE feile!

meg, selvkontroll, styrke

Jeg skal bli en bedre versjon av meg selv. Når kroppen skriker etter 30 min på sofaen,ja da skal den få det. Og jeg skal få inn skikkelige rutiner. Og jeg skal kvitte meg med unødvendig shit i skuffer og skap, slik at man ikke lenger tar vare på ting bare for å gjøre det. Og lager kaos fordi man ikke vet hvor man skal ha det.

Jeg gleder meg til å ta fatt på det nye ordet og året, og se om jeg finner en rød tråd igjennom det hele.

Er du med meg?

Hva assosierer du med ordet STYRKE?

Kommentarer
(Lest 73 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.