Oh jul med din glede hos Ellos

//Inneholder affiliatelinker//

Nå er det bare 38 dager til julaften, og nå om dagen er det nok julegaver som kverner rundt i de fleste hoder om dagen. Og for mødrene er det nok antrekkene som står i hovedfokus? Jeg skal glatt innrømme at jeg går stadig å lurer på hva jeg skal kle ungene i på julaften. Barna lurer nok mest på hvilke pakker som ligger under treet.

Jeg hater fysiske butikker nå som det nærmer seg jul. Folk som stresser, nyser deg i nakken og går i bena på deg. Jeg kjenner angsten klemmer tak i brystet bare ved tanken. For meg et nettbutikker førstevalget. Å kunne sitte hjemme i sofaen og bestille det jeg trenger er gull, og jeg trenger ikke panisk lete etter en 3 åring som har gått på egne eventyr i folkemengden.

Så derfor tenkte jeg at jeg skulle komme med noen ideer til antrekk og til gaveønsker, for de minste og for de største i familien.

ellosjuleklaer

Skjorte // Dressjakke // Rugbygenser // Blondekjole // Dressbukse // Smoking jumpsuit // Jeans // Kjole med paljetter og tyll

ellosjuleklaer1Blondekjole // Sett med bukse, skjorte og sløyfe// Tyllkjole med paljetter // Pumps // Ballerina sko

Jeg har i mange år handlet på Ellos. Og jeg kan huske at jeg hadde mye klær fra Ellos selv. Jeg kan huske at jeg brukte mange timer, med en penn i hånden, for å se hva jeg ønsket meg når katalogen kom i posten. Og jeg synes fortsatt at det er kos med katalog i posten. Bare så synd at den ikke er like tykk lenger.

ellosjuleonsker

Micki Drake med lekeballer // Name it joggerjeans // Alfabetklosser // Velkomstsett fra NUK // Hust & Claire ullbody // Stiga sparkesykkel //Pieface spill

ellosjuleonsker3

Bukse med press // Mikrofon med discokule // Vevramme // Brødrister med tilbehør i tre // Te lysestaker med tekst  // Bloomingville søppelbøtte // Chi chi love // Saueskinntøffel // Lene Bjerre reinsdyr

Ellos har et bredt utvalg av klær, leker, teknikk, barneutstyr og interiør. Så her er det virkelig noe for en hver smak. Og det beste er at de kjører en haug med kampanjer stadig vekk. Så jeg anbefaler deg å lage deg en konto hos dem. Akkurat nå får du bl.a 20% på alt under kategorien HJEM inkl møbler. Dette er en sjelden kampanje så fort deg nå!

ellosjuleonsker2

Violetta hemmeligdagbok // Digital kamera // Poncho // 3-pk pologenser // Pysj i økologisk bomull // Frozen høretelefoner // Joggebukse med lommer

ellosjuleonsker1

Puma treningsbukse // SpyX Nattkikkert // Morgenkåpe // SpyX Night Mission Googles // Stop the chrono bomb // Doktorkoffert // Genser med sjalskrage //

Ellos har klær til baby, barn, kvinner og menn. Og det er priser du ikke blir flådd av. I tillegg har de stadig salg hvor du kan spare MYE, og finne masse flott. Så ta en titt under salgs kategorien også. Klærne er slitesterke, og tåler noen runder i vaskemaskinen og i tørketrommelen, noe jeg synes er viktig siden jeg vasker mye klær. Og jeg gidder ikke stå å sortere ut hva som ikke kan puttes i tørketrommelen.

Så nå har dere sett litt hva jeg ønsker meg til meg og mine, både små og store. Hva ønsker du deg til deg og dine?

Handler du på Ellos? Liker du best butikker eller nettbutikker?

Kommentarer
(Lest 161 ganger, 1 Lest i dag)

7 thoughts on “Oh jul med din glede hos Ellos

 1. Du harer fysiske butikker mener du vel? Jeg hater ikke butikker, men derimot så eeeelsker jeg nettshopping! Praktisk å kunne handle akkurat når det passer meg. Passer det ikke, er det super enkelt å returnere.

  Her er antrekkene til guttene klarer tror jeg, samme som de hadde på seg 17.mai. Markus er vel den eneste som ikke har noe outfit klar.

  Så moro at du minnet meg på Ellos, har ikke handlet på Ellos siden jeg var liten tror jeg. Men skal titte innom der en gang snart 🙂

  Ha en finfin dag!
  Klem ?

 2. Ellos var så koselig å bestille fra da vi var små. Husker godt den katalogen og avkryssningsboksen 🙂
  Alt som innebærer netthandel er tommel opp for meg. Du har funne mye fint der altså. Spesielt dameskoene der 🙂

 3. Akkurat nå ligger pjokken med penn og papir på salongbordet, du vet det krever plass og energi å skrive stjernekikkert. Da vet jeg ikke alle fall at han ønsker seg det.
  Selv ønsker eg å få alle gavene i hus i løpet av november, men jeg hater jo fysiske butikker og er livredd for å handle på nettet. Dårlig combo .. 🙂 Men, vi får vel gavene i hus på et vis.

  Ellos har jeg ikke handlet på siden jeg var ung, men jeg vet at de har et bredt utvalg i forhold til da 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.