Hverdagen

Om å senke kravene

Siden Kristian begynte i barnehagen i April har jeg mislikt morgenene våre, jeg har følt at det bare er stress, og det blir fort sure miner og diskusjon for å få på klær, gå på badet, spise o.l. Og jeg har rett og slett følt at det har vært et ork de dagen han skal i barnehagen på morgenen.

Men så fant jeg ut at siden jeg er hjemme og det er under et år til vi MÅ ut døren til en viss tid, så valgte jeg å senke kravene. Han MÅ ikke være i barnehagen 8.30. Noe de barnehageansatte er helt enige i. Hvorfor stresse før vi må? Så nå er skuldrene senket, og jeg har funnet ut at han ikke trenger å være i barnehagen før 10.00.

Så nå spiser vi en rolig og god frokost, går rolig til barnehagen og snakker om løst og fast, leker litt, koser og har det gøy og har en god tone.

kristian1

Kristian2

kristian3

I dag benyttet vi oss av været og gikk en tur på vei til barnehagen, vi gikk en tur i skogen, snakket om hva vi så, former, farger, dyr o.l. Han viste meg hvor de pleier å gå på tur med barnehagen og vi hadde det kjempe koselig.

Det var en super start på uken, og så deilig det er å bare kunne ta det etter vårt tempo.

Hvordan startet dagen dere?

Kommentarer
(Lest 43 ganger, 1 Lest i dag)

2 kommentarer

 • Katrine Helen

  Det har vært kjempe deilig her i huset også etter at jeg gikk ned til 60% stilling. Late morninger der vi bare koser oss før ungene må i bhg kl halv 10 🙂

 • Maria

  Så koselig 🙂 Tror vi ofte må senke kravene våre. Jeg startet opp igjen som student på et krevende studie i høst, og start i barnehage samtidig med en del sykdom etc, og mannen jobber borte 4 dager i uken.. hatt noen tunge dager ja! Men nå er vi inne i en bedre flyt og ting har gått seg mer til.. det var jo en helt ny hverdag fra permisjonstida for både liten og stor så er jo ikke rart! 🙂
  Siden jeg studerer MÅ jeg jo som regel ikke noe, men noen dager har jeg forelesninger 8:15.. Jeg prøver også at vi skal ha rolige morgener, de gangene vi ikke får det til får jeg dårlig samvittighet.. men det er heldigvis sjelden..
  Også prøver jeg å hente han tidlig når jeg kan, tenker jeg er heldig som har en stor dose fleksibilitet i forhold til de som jobber, så må utnytte det, hvertfall den første tiden 🙂 Har kun hatt dag til kl.16.00 en gang, og det syns jeg er veldig greit. Barnehagen anbefalte og kortere dager en god stund så lenge jeg hadde mulighet til det.
  Leser bloggen din ofte men er dårlig på å legge igjen kommentar – hvertfall så koser jeg meg med å lese bloggen din! 🙂 Ha en fin kveld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.