For noen uker siden la jeg ut et bilde av omelettmuffins på snap og instagram, og spørsmålene om oppskriften lot ikke vente på seg. Da er det ekstra gøy å legge ut bilder 🙂 Men, så tok min gravide hjerne litt ferie som den stadig gjør og det har helt kokt bort i kålen. Er det noe som heter pre-ammetåke? Men her kommer den i allefall.
De jeg laget her var ganske enkle, men det var bare for å få brukt opp eggene og pølsene jeg hadde liggende i kjøleskapet.
Oppskrift til ca 15 stykker:
4 egg
4 ss vann/melk eller matfløte alt ettersom hva du har stående.
1 ts pepper
0,5 ts salt
* Vispes godt sammen
Når du har vispet godt har du oppi det du ønsker:
– Pølser/skinke
– Ost
– Grønnsaker: brokkoli, vårløk, paprika, tomat ++
* Fyll i muffinsformer og stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 20 minutter.
Disse er supre å fryse så lag en haug så har du til matboksen de neste 2 ukene 🙂
Storesøster ELSKET disse, mens storebror var litt lunken i mottagelsen, men han er mye mer kresen på hva han spiser enn det hun er 🙂 Jeg synes iallefall det er kjempe gøy å muntre opp matpakken med noe litt ekstra godt, som samtidig er sunt.
Og har du en liten pode som er matlei, er disse geniale, da de kan klare å spise dem selv ganske tidlig 🙂
Disse skal jeg jammen prøve, – også fordi jeg hater matpakker… gutta er bedre på det enn meg. 🙂
Denne trengte jeg i dag! Takk for inspirasjon!
Må man bruke muffinsbrett eller kan frittstående papirformer funke?
Jeg brukte frittstående papirformer, men da brukte jeg 2-3 formen i hverandre slik at den ble litt stivere 🙂