Ønskelisten til Kristine

I dag skriver vi 19. November, noe som vil si at vi nærmer oss Desember og i morgen har jeg ca 10 dager til å gjøre ferdig de fleste julegavene, og jeg er på god vei. Desember vil jeg nemlig bare kose meg, bake og nyte førjulstiden med spente barn.

Men når det nærmer seg jul, så kommer også ønskene på løpende bånd fra barna som sliter ut alle lekekatalogene som kommer i posten om dagen .Og det bringer tilbake minner fra jeg var liten, og jeg satt å krysset av det jeg ønsket meg ved kjøkkenbordet. Og det er så gøy å se at de kan så mye om det de ønsker seg.

Jeg har laget en liten miniønskeliste for Kristine, det er jo så mye småting hun ønsker seg også.

ønskeliste Kristine

Hemnes Dagseng // Cayla interaktiv dukke // Playmo slott // Gode vinterstøvler // ALT innen lego friends // Teppe til gulv fra Lorena Canals// ALT innen Karsten og Petra, gjerne flere bøker // Klær med doktor mc stuffins// pusslespill i alle mulige versjoner // Prinsessekjole

I tillegg så ønsker mammaen seg klær til henne, for hun vokser som bare det om dagen 🙂

Jeg vet ikke selv helt hva jeg skal kjøpe til noen av ungene, og aller minst mannen 😛 (Det må være noe av det vanskeligste, å kjøpe julegave til mannen).

Hva ønsker dine barn seg til jul? Tips til julegaver til en 4 årig jente?

Kommentarer
(Lest 66 ganger, 1 Lest i dag)

2 thoughts on “Ønskelisten til Kristine

  1. Jeg kommer til å raide det som er igjen av Frost til 4åringene vi skal kjøpe til 😉 Veldig stas her, ENDA.. Blir den Cayladukken her, dumt at nettbrettet hennes ble ødelagt!

  2. Er litt tom for hva jeg ønsker til ine iår, men leker er uaktuelt! Mulig jeg ønsker noe nytt til rommet hennes, stoler og bord feks. Selv kommer jeg til å kjøpe ho gave i januar 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.