Personlig

Ønsker på 30 års dagen

Åh, du hildrande du!! Jeg har snart 30 års dag!!

 Om under en måned er jeg ferdig med 20 årene. Jeg kjenner at det sitter langt inne. Ikke det at man er gammel når man er 30 år, men det er på en eller annen måte en milestein i livet, det har gått 10 år siden forrige runde tall og man er i en annen kategori på spørreundersøkelsene.

På 30 års dagen er det mange ting jeg kunne ønsket meg, men det er ikke så lett egentlig å ønske seg noe når man blir 30 for da skal man liksom være så fornuftig! Meen, jeg har nå klart å snekre sammen en liste over mine største ønsker.

30 års dag

Jeg ønsker meg Birkenstock sandaler, nytt speilrefleks kamera, weekendbag, penger, gavekort, Nike AirMax 90, frisørtime, time til å fikse vipper og bryn, fotpleie, og til slutt salt og pepper egg fra Riviera Maison.

Skikkelige ego ønsker ser jeg. Når man blir 30 år og har 4 små barn hadde det vært litt deilig med egenpleie, og føle seg litt fresh igjen. For det er ikke til å stikke under en stol at etter 9 måneders svangerskap, og amming døgnet rundt nå i snart 5 mnd, så føler ikke denne snart 30 åringen seg veldig fresh.

Hva ønsket/ønsker du deg til 30 års dagen din?

Kommentarer
(Lest 369 ganger, 1 Lest i dag)

2 thoughts on “Ønsker på 30 års dagen

  1. Jeg husker ikke, det er over ti år siden…. jeg skjønner nå hvorfor mamma alltid ønsket seg snille barn, for hun hadde alt annet. 😉

    Men egenpleie, det ønsket jeg meg når jeg ble 40 år også. I tillegg til gavekort på Norwegian!

  2. Fine ønsker her.. Jeg ønsket meg mye av det samme da jeg ble 30.. Skulle gjerne ha hatt litt selvpleie nå jeg også kjenner jeg.. hehe..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.