Blogg og Teknikk

På egna ben på egen hand

Da var valget tatt, og bloggen opprettet med wordpress på eget domene. Jeg har alltid ønsket å ha wordpress på eget domene, men har aldri turt å hoppe i det. Og det er ikke få ganger jeg har drømt meg vekk når jeg har lest ulike bloggkurs som har anbefalt at man har han blogg på eget domene.

For noen år siden ble jeg venn med Jeanette (da drev hun hjemmemamma.com) og Anita som begge hadde bloggen på wordpress, og Casa Kaos hadde bloggen sin på wordpress på den tiden, så flyttet Trine Grung fra wordpress.com til sitt eget domene og jeg har hele tiden hatt en drøm om å klare dette selv.

Så for 2,5 år siden fikk jeg den herlige muligheten til å flytte bloggen til familieprat som har wordpress oppsett, og etterhvert fikk jeg være så heldig at jeg hjalp andre bloggere med å ordne bloggene sine der noe som har gjort at jeg til sist endelig tok sats med begge ben og flyttet over på eget domene fordi jeg følte meg trygg nok i meg selv, og jeg følte at nå trengte jeg å ha full kontroll selv.

tur6

WEEE!!! IIIIIK!!! JEG STÅR PÅ EGNE BEN!!

Og med erfaringen jeg har fått fra å ha testet ulike plattformer men for det meste blogspot og wordpress så har jeg bestemt meg for at jeg skal hjelpe andre med å kunne stå på egne ben i bloggverden og bli en uavhengig blogger. det kan du lese mer om under Fru Jacobsen Design.  Da har man så mange flere muligheter med bloggen og man slipper andes reklame, og man er sin egen herre.

Jeg kjenner at inspirasjonen er på topp og jeg gleder meg stort til å være min egen herre (dame) 😉

Ha en super dag videre alle sammen, så blogges vi i kveld 🙂

Kommentarer
(Lest 80 ganger, 1 Lest i dag)

17 kommentarer

 • Maria

  Gratulerer! Du er tøff!
  Selvom jeg er en del yngre enn deg leser jeg bloggen din fast, den fenger meg, og jeg liker måten du driver den på, hvordan du skriver og den ser ut 🙂
  Har i flere år hatt en drøm om å starte blogg selv, men har liksom ikke turt å ta steget. Skrev blogg når jeg var 17 og var i utlandet. Nå har jeg fått barn, og liker å lese mange familieblogger etc, og føler jeg kunne bidratt med noe, og mine budskap 🙂 Jeg er glad i å ta bilder, og glad i å skrive, og engasjerer meg i mye.
  Jeg er student, og synes det er få studentmammaer som skriver blogg der ute 🙂
  Får gruble litt til – kanskje jeg kan spørre deg litt om råd og hjelp hvis jeg tar steget en dag? 🙂
  Ellers- keep up the good work ! 🙂

  • Trine Lise Jacobsen

   Hei 🙂
   Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det varmer 🙂 Det er nervepirrende og litt skummelt å stå alene, men man har jo så mange muligheter da 🙂

   Så spennende, det er en blogg jeg hadde likt å lese, så start gjerne den. Da blir jeg lett fast leser av din også 🙂

   Bare ta kontakt om det er noe jeg kan hjelpe deg med 🙂

 • Solveig Lilleskare

  Hei, gratulerer med å stå på egne bein…-fin blogg du har…
  Jeg skriver Kastanjehagen (BLOGSPOT) og har tenkt litt i samme baner som deg, men altså ikke våget meg på det store steget enda.
  Litt redd for å forandre på det jeg allerede kan liksom… -jeg er igrunnen fornøyd med blogspot,
  -mitt oppsett der osv.
  Det er bare bildelagrings kapasiteten og litt redsel for at alt jeg har gjort/skrevet de siste årene skal bli borte som får meg på “eie selv/styre selv” tanker… -og jeg får kanskje ta litt mer tenketid…

  Lykke til videre med blogg og firma 🙂

 • Søskenmamma

  Gratulerer med eget domene og ny side. Har selv fått et eget domene men og jeg tør å flytte på meg med det første er usikkert. Flott at du har startet for deg selv og tar i mot oppdrag, det skal jeg notere meg 🙂 Lykke til med ny side og biz.

  Klem Siw / Søskenmamma

  • Trine Lise Jacobsen

   Du vet, jeg kan hjelpe deg med å få domenet ditt til å virke på blogspot, slik at det kun står domenet når du deler linker ikke .blogspot.no/fjtrgnrl etterpå 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.