Aktiviteter for barn,  Hva skjer?

Påskeferie, men hva finner man på?

 

I Påsken er det meldt litt diverse værtyper og så mange stengte/røde dager kan bli kjedelig både for store å små, men hva kan man finne på som er morsomt og spennende for hele familien uten at man blir loppet for penger ?

Her kommer noe av det vi skal gjøre denne påsken:

STI FOR ØYET

I år skal vi hit, har hatt lyst til det en god stund, men i år har vi tid og  mulighet, og jeg er ganske sikker på at ungene vi kose seg glugg 🙂 Jeg har vært mye på Fossnes som liten, så dette blir gøy.

Her er det masse ting ungene kan se på, kjenne på og det er ute i friskluft. Vinn vinn situasjon for alle sammen 🙂

Her er det åpent 365 dager i året, 24 timer i døgnet. Så her kan du få ulike inntrykk hver gang du er der. Og det koster ikke penger. Det er godt tilrettelagt for rullestol og barnevogner 🙂

For mer info trykk HER. 

Drøbak akvarium

Her har jeg  aldri vært, men jeg kom tilfeldig over det på en av mine googlerunder 😛 Jeg synes det hørtes artig ut for ungene å kunne kjenne på dyr i vannet, og lære litt om hva som bor ute i sjøen her.

Jeg digger akvarier selv, så dette kan bli super gøy. Og ikke er det så ille priser heller, voksne: 40 kr og barn over 4 år: 20 kr (barn under 4 år er gratis).

 

Spiralen

Første gangen jeg var på Spiralen i Drammen var på Høsten det året jeg ble gravid med Kristian, vi hadde akkurat vært på kontroll pga lite liv, og hadde fått beskjed om om dra hjem og legge meg på sofaen 🙂 Men først en deilig gåtur i skjønne omgivelser på Spiralen, tenkte jeg. Og vi hadde det super koselig og det var så nydelig utsikt.

Det koster 35 kroner å kjøre opp, men du kan også velge å gå opp til toppen 🙂 Det er Cafè der hvor du kan kjøpe litt mat og drikke. Det er ulike turstier så du kan selv velge lengden på runden du vil gå 🙂

Borrehaugene:

Her var jeg mye som liten, både selv og med skolen. Det er stadig ulike arragementer der, men det er litt tidlig enda. Men å ta med seg en engangsgrill og smørbrød eller pølser og la ungene løpe fritt en solfyllt vårdag er en perfekt dag for små og store.

Og det koster kun for det du velger å ta med deg 🙂

Andre ting man kan gjøre:

* Søndager 12 – 16 kan man besøke Marinemuseet

* Lage påskeeggjakt i hagen

* Lage påske egg

* Skrive ut tegninger og fargelegge

* Gå på tur i nærmiljøet

* Se filmer

* Bake deilig gjærbakst som dere kan ha med på tur

Hva skal dere denne uken? Har dere store planer? 

Kommentarer
(Lest 243 ganger, 1 Lest i dag)

Én kommentar

  • Mamma Kristina (www.inelinnea.blogg.no)

    Jeg har barnefri store deler av ferien, så får se hva det blir tid til 🙂 vi er ikke glad i å være ute i naturen så blir nok mest inne:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.