Petite & Mars, en fantastisk høystol

//Delvis sponset//

Når Lillebror var bare 3 mnd, var vippestolen skikkelig teit. Han synes det var utrolig stusselig å sitte der og bare kunne se bena til folk. Helt uaktuelt.

Jaja, men stokke newborn er gull tenker du kanskje da? Men jeg kjenner det at å bruke så mye på noe som ikke kan brukes så lenge gidder jeg ikke. For han er ingen lettvekter, og kunne max brukt det i 2 mnd, så var han over vektgrensen. Og siden han ikke kan sitte selv er IKEA sin høystol utelukket.

Hva gjør man da? Man googler. Og der så jeg de smarteste høystolene, som kunne legges bakover. Også hadde de en deilig myk pute. Den jeg fant først laget de ikke lenger, så etter litt søk frem og tilbake fant jeg denne fra Petite & Mars hos Mimmis. 

Når jeg skulle finne høystol nå, ville jeg at den skal vare til han ikke trenger den lenger.

stol3

stol1

Denne kan justeres i ulike høyder, har en myk og god pute i plast (men som allikevel ikke blir klam) og ryggen kan legges bakover slik at de minste også kan sitte i den. En høystol du kan bruke med en gang, da den har nesten liggestilling.

Den er utrolig lett å holde ren, bare å tørke over med en fuktig klut. Også tar den ikke noe plass når den ikke er i bruk. Det er gull verdt for de med liten plass.

stol8

Lillebror bruker stolen sin hver dag, og han synes det er så gøy å sitte å følge med på oss voksne. Og leke med lekene sine.

høystol 4

Brettet kan enkelt taes av og vaskes. Det blå brettet kan taes i oppvaskmaskinen.

stol6

Ryggen kan legges bakover for barn som ikke kan sitte selv enda:)

Om stolen fra Mimmis:

– Enkel håndtering og vedlikehold
– Avtagbar øvre del
– Rygg justerbar i 3 posisjoner
– Høydejustering 6 posisjoner
– Fra 6 mnd til 36mnd

Jeg har hatt flere samarbeid med Mimmis, og jeg har vært like fornøyd når jeg har handlet hos dem hver gang. Om det har vært samarbeid eller rene kjøp. Også er det jo gull at om jeg ikke vil vente på posten kan jeg bare hente det hos dem.

De har også gått utover sin rolle når jeg f.eks fikk feil farge på vogn fra en leverandør, og siden de tar inn vognen fra samme sted så fikk jeg bytte til ny farge hos dem, slik at jeg slapp å vente så lenge på vognen en gang til. Helt knall 🙂

Ta  gjerne en titt på sommersalget til Mimmis så kanskje du finner dine favoritter til en billig penge 🙂

Hvordan høystol har/hadde du til dine barn?

Kommentarer
(Lest 127 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.