Familieliv,  Hverdagen,  Sponsing og Samarbeid

PizzaDragon, så lett og så godt

//sponset av OBHNordica//

pizzadragon2

Her om dagen kom det pakke på døren her, og det var en PizzaDragon 🙂 Og jeg har lest mange blogginnlegg hos andre bloggere ang denne og jeg har lest utallige tester og jeg har gledet meg som en liten unge til å få prøvd den. Men pga sykdom og stress har jeg har jeg ikke rukket å lage det før nå. Så i dag skulle vi ha pizzasnurrer til middag.

Jeg satte i kontakten og gjorde som bruksanvisningen sa. *trodde jeg*  Men jeg stusset litt over at lampen ikke begynte å lyse.

Jeg lukket den, snudde meg og laget pizzaen ferdig. Snudde meg igjen og kjente på utsiden av den, men den var kald. Det stod da vitterlig i bruksanvisningen at den ble varm på utsiden? Hmmm, hva gjør jeg feil og hvorfor lyser ikke lampen?

Mor finner mobilen og feilsøker på nett, men siden den er helt ny står de ikke så mye om de på nett. Hmmm, hvem kan jeg spørre? Sjekker chatten på facebook for å se hvem som er på, og så at Rebekka var aktiv, aha, sender en melding til henne og får heldigvis svar. For å stå på kjøkkenet rundt barne-tv tider med tre sultne og trøtte barn og ikke få noe til å virke gjør noe med stressnivået i kroppen.

2014-12-05 23.33.31 2014-12-05 23.33.40
2014-12-05 23.34.03

Vel takket være Rebekka ble det mat på oss også i dag 🙂 Når det står at man skal stille temperaturen på 4 og vente 10 minutter, trodde jeg ikke at jeg måtte sette på tidsuret også 😛 Haha, så der fikk de testet hvordan en blondine leser bruksanvisninger.

pizzadragon1

pizzadragon3

Det ble nå middag på oss alle sammen, og det smakte fortreffelig. Og vi gleder oss til vi skal lage italienske pizzaer/porsjonspizzaer, så det blir nok neste helgs middag. Og kanskje en dag i løpet av uken, for grov pizza er veldig godt 😉 Og er en god måte å få ungene til å spise, og ungene elsker å være med på å lage middag.

Som du ser ble det middag på oss, og alle storkoste seg 🙂

Oppskriften vår er super enkel:

1 pk NÅ grov pizzabunn

1 boks peppes original saus

1 pk salami

Ost

* Rull sammen del opp og putt i Pizza Dragon. Vent 5-10 min og maten er klar 🙂

PS: Det kommer en slik i kalenderen også 🙂 

Følg bloggen på facebook og instagram (@frujacobsenno) for flere blonde øyeblikk og mer matlaging med PizzaDragon 🙂

Kommentarer
(Lest 54 ganger, 1 Lest i dag)

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.