Barneklær og utstyr,  Sponsing og Samarbeid

Polarn O. Pyret og skole/barnehage start

Jeg har vært så heldig at jeg har fått inngå et samarbeid med Polarn O. Pyret. Og i den forbindelse vil jeg gjerne tipse alle dere med barn om denne fantastiske butikken, og de nydelige klærne.

Jeg elsker å arve klær, og i mange av de posene vi har arvet oppigjennom har det vært Polarn O. Pyret klær med, og de er så deilige og ikke minst holder de seg god i vaske og tørketrommel. Det er med andre ord klær for aktive barn som blir møkkete, slik at klærne ligger mer til vask enn de er på. Og min barn er slike barn; gjørme, søle og vann er favorittlekene ute og da sier det seg selv at skittentøys kurven ikke blir tom.

Bildecollage av Skolestart produktene til Polarn O. Pyret. 

Så i dag har jeg bestilt klær til ungene, og jeg gleder meg til de kommer i posten. For oss småbarnsforeldre så er det lettest med nettbutikker føler jeg for da kan du handle i ro og fred når ungene sover eller er opptatt med andre ting. Og det beste er at man ikke trenger å tenke på stengetider og unger som raser rundt i butikken 🙂 Det blir rett og slett en herlig opplevelse for begge parter, ungene får gjøre det de liker best og mor får gjøre det hun liker:) En vinn – vinn situasjon 🙂  Disse klærne er supre for barn i skole og barnehage, og i disse dager lanserer de Skolestart kolleksjonen sin. Du kan ta en titt på den og alle de andre produktene HER.

Kommer et nytt innlegg om klærne når jeg får de i posten, og i mens kan dere gå inn på Polarn O. Pyret sin nettbutikk og shoppe litt dere også. NBNB!!! Denne uken er det FRI FRAKT!!! 

Følg dem også på facebook og få med deg alle nyheter og kampanjer direkte på facebook. Kommentarer
(Lest 101 ganger, 1 Lest i dag)

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.