Barneklær og utstyr, Sponsing og Samarbeid

Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret har åpnet nettbutikk i Norge, det har har jeg skrevet om tidligere. Men jeg har liksom aldri fått surret meg til å skrive om HVA jeg kjøpte, bare at jeg har bestillt 🙂 Og jeg vet det er noen nysjerrige sjeler der ute som er i det undrende hjørnet. Så her kommer det 🙂

Denne bodyen var i grå (helgardering), men jeg kunne like greit gått for den med hjerter som var rød. Men det er kanskje grei å kle opp i litt andre farger enn rosa, rødt og lilla 😉

Sokker og truser fra Polarn O. Pyret er utrolig gode, og Storebror vil KUN ha de på. Og det var godt for han å få nye truser for han har brukt de han brukte med bleier og de er ca 2 str for små. haha. Ikke rart han helst ville gå uten truse en stund kanskje??

Disse har vi ikke prøvd på enda, men de er veldig fine til skjørt og kjoler på utsiden av strømpisen eller til sommeren uten strømpebukse. Syntes de var såå skjønne.

Var en body til og en jakke til 2 åringen, men de er ikke i nettbutikken lenger. Så jeg må ta bilde av dem når de er vasket 😉

Har du handlet i nettbutikken til Polarn O. Pyret? Hva synes du om klærne dems?

Kommentarer
(Lest 69 ganger, 1 Lest i dag)

1 thought on “Polarn O. Pyret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.