Personlig

#Prosjektnymamma: Angsten, opp igjen, og klar for fight!

I Desember kjente jeg det i hele kroppen. Jeg klarte ikke slappe av og jeg fikk stadig smerter i brystet. Det føltes ut som hjerteinfarkt. Og jeg var sikker på at jeg kom til å bli alvorlig syk. Jeg som ELSKER Desember og førjulsmagien, men jeg klarte ikke slappe av. Og jeg følte stresset stadig nådde nye høyder. Så igjen selvmedisinerte jeg med sjokolade. Jeg hadde så angst at bare det å gå på den lokale butikken, gjorde at jeg følte at frokosten skulle komme i retur. Angsten gav meg anfall!

Dødsfall og angsten som tok meg.

Januar kom, og vi mistet 2 nære og kjære i løpet av 2 uker. Disse to har betydd så enormt mye for meg og hjulpet meg til å bli den jeg er i dag på hver sine måter. Det var utrolig tungt. Og nok en gang ble sjokoladen min beste venn. Det sier seg selv at det ikke er bra for vekten. Så av de 15 kg jeg gikk ned i fjor gikk jeg opp 10! Ikke alt, heldigvis, men ikke langt i fra heller. Angsten toppet seg, nok en gang. Livet med angst er ikke for pyser! Og jeg buret meg inne. Orket ikke ha noe med noen utenforstående å gjøre. Men, sånn kan man jo ikke leve! Det er virkelig ikke et liv.

Fall 7 ganger, men reis deg 8.

Så i Mars begynte jeg å gå den vanlige runden min igjen. Det er bevist at turer i frisk luft roer angsten. Været var bedre og snøen smeltet. Det var nydelig. Men vekten rikket seg ikke. Kanskje ikke så rart når man spiser 4! plater stratos med salt karamell pr helg, samt litt her og litt der hele uken. Hjelper ikke å trene da vettu. Så i April har jeg vært med på #aktivapril med teamlivsstil på instagram. Jeg har gått 10 000 skritt HVER dag! Det var det jeg trengte for å begynne å tenke riktig igjen. Og ikke minst at mannen nå er med. Slik at om jeg har lyst på noe usunt i uken sier han nei, og om han er fysen holder jeg igjen. Det motiverer og hjelper utrolig på. Det at vi hele tiden holde hverandre i skinnet.

Angsten, sunn mat

Så nå er jeg i gang igjen, fortsatt utrolig surt at så mange kilo har satt seg på igjen, men samtidig veldig glad for at jeg ikke er helt på start igjen. Turene er satt litt på vent akkurat nå for jeg har to ekstreme gnagsår på hælene etter å ha brukt nye sko på langtur med helt feil sokker i. Rookie feil, men guri så kjedelig.

Jeg fokuserer også på hva jeg spiser. Jeg teller ikke kalorier, men passer på å få i meg riktig næring. For i takt med sjokolade inntaket økte også angsten. For jo mer usunt jeg dytter i fjeset stiger angsten enda mer og den dårlige selvfølelsen.

Jeg har laget nytt design på bloggen for å begynne å bruke den mer. For jeg liker å skrive, og ta bilder. Så fremover kommer det oftere oppdateringer her på bloggen. Og om du vil ha oftere oppdateringer på hva som skjer, så kan du følge med på instagram, der heter jeg @frujacobsenno

Ha en strålende 2. Mai dag. Så blogges vi igjen ganske snart!

Kommentarer
(Lest 212 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.