Barneklær og utstyr, Sponsing og Samarbeid

Reima for alle penga

Jeg elsker å kjøpe brukte klær til ungene, for klær som faktisk er hele når ungene i denne alderen er ferdig med dem er ikke utbrukte siden de vokser så fort. Så da sparer vi både miljøet og penger. Sko og undertøy kjøpes dog alltid nytt.

For noen måneder tilbake fikk jeg tilbud om å inngå et samarbeid med Reima Norge. Og etter å ha fått en del Reima dresser med på kjøpet når jeg har kjøpt klær til Kristine så er jeg frelst.

Før jeg fikk barn selv, og jobbet i barnehage skjønte jeg lite av folk som skrøt Reima opp i skyene, og Kristian har vel ikke hatt en Reima dress siden han ble født, men når jeg kjøpte en sekk med klær til Kristine fulgte det med både parkdress i babystørrelse og vinterdresser i større størrelser. Og selv om de dressene hun har brukt er 4-5 år gamle så er de like fine i stoffet, like varme og lever nok i mange år til.

Så gleden var stor når jeg fikk en pakke ned i postkassen for et par uker siden med den nyeste Reimadressen til Kristine.

reimadress

– Er den ikke nydelig? 

Gleden ble jo max når det begynte å snø ute samme dagen, slik at hun kunne ha den på ute i snøen.

Men etter å ha sett igjennom den nye nettbutikken til Reima er det jo såå mye fint der som jeg ønsker meg til ungene, de har masse annet enn bare vinterdresser.

Jeg ønsker meg blandt annet denne soveposen til Karoline for hun driver å sparker av seg dyna om natten og våkner av det. Og Kristian ønsker seg en slik ryggsekk til han begynner i barnehagen til neste år.

Og nå som de har åpnet nettbutikk i Norge, besøk dem her, er det jo mulig å sitte hjemme i godstolen og klikke hjem det du skulle trenge uten å måtte drasse med deg sure barn i ørten butikker for å finne den ene tingen de ikke hadde igjen noe sted 🙂

Og husk at de har åpningstilbud i nettbutikken sin nå, hvor du får 15% avslag på din bestilling ved å skrive : åpningstilbud i feltet for rabattkoder. Og handler du innen kl 12.00 den 16.12 har du pakken din innen jul 🙂

Er du fornøyd med Reima? 

Kommentarer
(Lest 103 ganger, 1 Lest i dag)
Tagged , , ,

3 thoughts on “Reima for alle penga

  1. Jeg startet med å kun kjøpe Reima dresser, men har faktisk byttet til Didriksson og vært mer fornøyd med det. De er rimeligere, bedre passform og finere design (dette er min mening da 🙂 )
    Men når det kommer til votter og slikt så sverger jeg fortsatt til Reima 🙂

  2. Jeg elsker Reima til små barn opp til 2-3 år. Men Reima er ikke lenger det samme i str. for større barn. Kvaliteten er rett og slett ikke god nok til aktive, ivrige barn når man bor her på sør-vest landet hvor snø ikke blir liggende. Dressene tåler ikke slitasjen de får med konstant gnuing i sørpe og “rumpeaking” på knaus og bar bakke. Jeg prøvde en vårdress til Bolla (4 år) i vår/høst og etter bare to vask, løsnet hele “backingen” på tec laget og all skit hang som Babydressene er dog geniale til små barn som er ikke er så harde på bruken og jeg elsker at de har padding i rumpa og utrolig god passform for bøying og tøying. Reimaluene har jeg hvert år – både knyte og balaklava, og jeg ELSKER at man kan få vindbeskyttelse i mange modeller – også i vårluene – (fantastisk for oss med ørebarn) Ikke minst er fargene og passformen helt perfekt. Didrikson er de eneste dressene jeg kjøper til Bolla nå, de har fått knallgod tilbakemelding fra personalet i bhg. – Mens Mali fikk helt ny Reima dress i år (selv om jeg allerede har flere liggende etter Bolla! Elsker den nye burgunder fargen! LOL. Kjempegøy at du får testet ut litt da! Ikke den verste å ha samarbeid med 🙂 Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.