Barneklær og utstyr,  Sponsing og Samarbeid

Reima og Nordbjørn vinterdresser (Reflekser)

Det siste jeg trenger å tipse om nå om dagen er vel egentlig vinterdresser, burde vel heller tatt for  meg vadebukser og sydvester, men siden prognosene er at det ska bli iskaldt til helgen (tror det forøvrig når jeg ser det, men dog).

Ungene fikk i fjor hver sin utedress, henholdsvis fra Reima og Nordbjørn, og De var begge veldig fornøyde. Kristine er ei pyntedukke, så at det var masse fine blomster på hennes var jo som en drøm som ble sann. Mens Kristian er typisk gutt og skal være litt tøffing.

Det har jo ikke akkurat vært så mye vær her til å få testet disse dressene til det ultimate, men vi håper værmeldingene holder det de lover til helgen.

dress2

Men nå i disse mørke tider er det utrolig viktig med refleks på uteklærne til både voksne og barn, og disse dressene er utrolig flotte på det området. Det er masse flotte reflekser på dressene og i tillegg har Kristian alltid på seg refleksvesten sin så fort det er mørkt ute.

På dressen til Kristine er det litt flere reflekser rundt om, mens på Kristian sin er det kraftige reflekser på bena slik som på arbeidsbukser.

dress1

Jeg personlig liker at det er spredt litt over alt på dressen, men på en annen side kunne det kanskje vært greit med litt tydeligere reflekser på bena på Reimaen også, samtidig som da Nordbjørn dressen kunne hatt flere spredt rundt på dressene. Men dette er bare små detaljer som man lett kan gjøre noe med selv ved å feste på ekstra og f.eks ta på ungene refleksvest og er ikke avgjørende for min del om hvilken dress jeg ville valgt.

Kristian som er typisk gutt i kroppen, sitter nordbjørn dressen flott på, og Kristines Reima sitter veldig fint nå som vi har strammet den litt inn i livet.

Det som jeg liker veldig godt med Reima dressen er at de gjerne er en størrelse større enn det står på. Vi har en eldre modell i str 98 også, og den passer også enda selv om alt annet i 98 er for smått på henne, så denne burde passe også til neste år. Utrolig praktisk 🙂

Nordbjørn er ganske normal i størrelsen, synes ikke den virker hverken større eller mindre enn det den skal være.

Eneste jeg savner på dagens dresser som jeg husker fra mine egne vinterdresser når jeg var liten er gummi nederst på bena, på rumpa og gjerne på albuene. Dette pga det holder litt mer ved slitasje uten å få hull, og det er såååå gøy å skli på rumpa med dem, det går så fort 😛

Flere som savner gummi på dressene slik vi selv hadde når vi var små? 

Kommentarer
(Lest 907 ganger, 1 Lest i dag)

2 kommentarer

  • mamma til Tobias og Dennis

    Den nye dressen til Tobias fra Reima, er mye refleks på å i tillegg er den er knall grønn så du ser den lett. Har også reima tec sinn men den er litt for stor enda så vi begynner oss av denne nå. Men han har en refleks vest også han er glad i 🙂

  • LykkeligFirkløver

    Både store og små her i heimen tar på seg refleksvest før de forlater huset når det er mørkt.
    Men det er definitivt positivt at det er mye reflekser på plaggene fra før, selv om jeg ikke har tenkt over det før nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.