Reiseseng for store og små barn

//sponset reiseseng//

I sommer var vi så heldige å få teste nok et fantastisk produkt fra BabyBjørn, og denne gangen en reiseseng. Vi skulle på hotell og jeg orket ikke tanken på at Karoline skulle sove i samme sengen som alle andre babyer har ligget i. Usj!! Så gledes brølet stod i taket når den kom i posten en ukes tid før vi skulle reise.

Jeg har ei venninne som har samme sengen, og som skrøt den opp i skyene, så forventningene jeg hadde var skyhøye. Jeg har fra før vært borti en fra Europris, en fra Jysk og en billig sak fra barnashus. Men frustrasjonen var stor når jeg skulle ha den både opp og ned. Det endte alle gangene med at jeg ble så sint på sengen som ikke ville lukke seg, at jeg bøyde på den helt til den knakk 😛 Ikke det lureste, men da hadde jeg stått vel en time og den hadde ikke rikket seg en millimeter. Jeg er vanligvis super tålmodig, men et sted går grensen min også 🙂

reise3

Familierommene på hotell er jo ikke superstore, og når jeg sa at vi hadde med egen seng fikk vi beskjed om at kunne bli trangt. Og hadde jeg hatt en av den typen vi har hatt før, så hadde det nok blitt det også. Men ikke med denne, den tar liten plass og er stilfull å se på. Nesten så jeg var redd for å gå fra hotellrommet med denne oppe så ikke noen skulle bli fristet, men det gikk greit 🙂

Mål på sengen:

Madrassmål:60 x 105 x 4 cm

Innside bunn:82 x 112 x 60 cm

Sammenslått:60 x 49 x 14

Vekt:5 kg.

De andre sengene har som regel en maks vekt på 15 kg, noe som er kjipt om større barn skal ligge i den, for da er det en risiko for at den er ødelagt etter besøket, men denne har ingen øvre vektgrense. Den er 112 cm lang, så om barna  tåler å ligge med litt bøyde ben så kan ungene ligge der lenge. Min 5,5 åring ligger godt i den. Og den mye og gode madrassen gir super komfort selv om man er hjemmefra og man slipper å kjøpe en madrass til for å ligge godt.

For en ting er sikkert, de andre madrassene har vært knallharde å ligge på, og ikke Komfort i det hele tatt for barnet.

reise2

Det er netting hele veien rundt slik at du får god luft når barnet skal sove. Denne kan også fint brukes som lekegrind om man har liten plass hjemme. For den tåler å bli hoppet i, lekt i og herjet i. Det har mine to store prøvd på. I tillegg bruker vi den som ekstra seng når Kristine gjerne vil overnatte hos Kristian. For de to i samme seng blir null søvn og mye krangling. Med denne kan de sove på samme rom uten å forstyrre nattesøvnen til hverandre.

reise1

Se så liten den blir når den er slått sammen, da er den såååå enkel å sette vekk når den ikke er i bruk 🙂 Alle tekstilene kan vaskes i maskinen, og er laget med trygge tekstiler merket slik at den skal være trygg og av beste kvalitet til det mest verdifulle vi har.

Den er super enkel å slå sammen og det tar max 2 minutter totalt på å sette den opp og å slå den sammen 🙂

Legger også ved noen videoer jeg fant på youtube:

Vår vurdering er at den er SUPER, og anbefales på det varmeste til alle.

Hvordan reiseseng har du til dine barn?

Kommentarer
(Lest 796 ganger, 1 Lest i dag)

One thought on “Reiseseng for store og små barn

  1. Vi har sånn billig knekk møkk. Men vi har klart å ikkeødelegge den, til tross for MYE styr hver gang den er i bruk. He he. Tror ikke jeg tar meg råd til en ny nå, så mye reiser vi ikke. Men, om det, mot formodning, skulle dukke opp en nummer fire en gang, så er det mye mulig reiseseng er noe jeg legger litt ekstra tanker i.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.