Barneklær og utstyr, Klær og tilbehør

Respect me!

2015-02-14 19.04.35

 

Jeg har vært så heldig at jeg har fått være bloggvenn for Me & I enda en sesong, og jeg er over gjennomsnittet lykkelig for det. Og når jeg da skulle få velge meg noen plagg for denne sesongen, var det vanskelig å velge bare noe. Bortsett fra til Kristine, for denne genseren bare lyste mot meg at den MÅTTE hun ha.

Hun er høysensitiv og det er lett for  oss voksne å si ting som “nå er du snart 5 år, nå må du ta deg sammen. Kan ikke holde på sånn!” Men jo, det er nettopp det. Hun merker smerter MYE mer intens, og til tider tror jeg at huden hennes kjennes ut som nåleputer for da vil hun ikke at vi skal ta på henne.

Alle følelsesintrykk ligger tykt utenpå, og bare det å si hadet til besteforeldrene som vi garanter snakker med på telefon eller ser innen det har gått en uke er helt forferdelig, og hun bli helt knust. Og jeg kjenner at jeg gruer meg litt til det er hennes tur i barnehagen, for hun er så var for utseende, lyder o.l.

Les også: Mamma på godt og vondt

Derfor falt jeg så pladask for denne genseren, for vi og andre rundt henne må faktisk respektere henne for den hun er, vi må bare ta inn over oss at man ikke bare kan be henne slutte å tulle, slutte å gråte, ta seg sammen og slike små fraser som man bruker til andre barn. For er det en klump på sokken må den faktisk taes av, ristes og taes på igjen. Det nytter ikke å si at det går over.

meandi

Alle klærne fra Me & I har hun elsket, ingenting som strammer, irriterer eller er i veien, og de er sååå myke og gode. Og får hun beskjed om å finne klær selv er det antrekk derfra hun henter.

Så dette er virkelig en genser som passer til henne, med et supert budskap, den er myk og god, og den strammer ingen steder!

Har du barn som trives best i myke klær og kunne tenke deg å shoppe litt? Send inn en forespørsel om å ha party, eller du kan bli selger selv? I nettbutikken finner du rabatterte varer 🙂

RESPECT ME!

Kommentarer
(Lest 87 ganger, 1 Lest i dag)
Tagged , ,

7 thoughts on “Respect me!

  1. Hvorfor er hun ikke i barnehagen? :O Hun e jo 4 år?! Merkeligste eg har hørt! Uforsvarlig spør du meg..! Barn trenger det sosiale med å omgås flere jevnaldrende..

    1. Vet ikke hvor godt du har lest bloggen min jeg, men jeg har 3 barn på 6,4 og 2. Bare der er det sosialisering. Hun er med når jeg henter og leverer størsten de dagene han er i barnehagen. Hun leker med kusiner og fettere når vi er på besøk og størstens kamerater når han har de på besøk, vi er på butikken, på lekeplasser, og gjør en hel del. Vi sitter da vitterlig ikke inne å blomstrer, så hun får den sosialiseringen hun trenger. Jeg kjenner mitt barn best, og vet hva hun trenger og ikke. Hvis du har lest introen så er jeg utdannet barne- og ungdomsarbeider så jeg vet hva barn trenger og ikke. Jeg har også jobbet såpass med spesped. at jeg vet at alle barn er forskjellige og ikke alle trenger ikke det samme:)

      Hun ligger langt fremme språkling og på det kognitive. Så ikke bekymre deg for henne, jeg vet hva jeg gjør:) Ha en super helg videre!

  2. For en flott genser. Og det er som du sier. man må respektere andre mennesker. Som mamma til ei med Autisme og ADHD så vet jeg så altforgodt hvordan det er å få blikk og kommentarer. Alle burde ha hatt en slik genser. For vi bør respektere alle. det er ingen av oss som er like, vi reagerer alle forskjellig og har våre dårlige sider og våre spesielle trekk alle som en. Og det må vi respektere om vi skal kunne leve sammen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.