Høytider

Så juksar me litt. Pavlova for første gang.

17. Mai ble ikke helt hva vi tenke i år. Halvsyke barn og været som ikke spilte på lag. Dermed ble jeg ikke Jackie Kennedy, for hvite silkesko i vanndammer ser jeg ikke for meg blir pent. Jeg skulle ha på bunaden min, og for å si det sånn, burde man prøve det ut litt tidligere enn 5 minutter før man skal være ute av døren. Men det er en annen historie.

Vi kom oss nå ned å fikk sett på barnetoget og under borgertoget fikk vi jammen litt sol også.

I år hadde jeg bestemt meg for at Pavlova, det skulle jeg ha på bordet. Jeg har aldri smakt det før, men alle sier det er så godt, så da måtte man prøve det. Jeg jukset litt jeg da, og kjøpte ferdige bunner fra Meny. Jeg ELSKER slike enkle løsninger. Men neste gang skal jeg prøve å lage det fra bunnen av.

Og jeg må si jeg er overbevist! Jeg er ikke et krem-menneske, men dette var ekstremt godt. Så det skal absolutt være fast innslag på de fleste kakebord fremover. Og etter å ha googlet litt kan man lage de i utallige versjoner.

Pavlova

Hva liker du best å ha i din pavlova? Jukser du litt også?

(Satser på å være mer tilbake snart, må bare bli ferdige med denne runden sykdom som har flyttet inn). 

Kommentarer
(Lest 114 ganger, 1 Lest i dag)

2 thoughts on “Så juksar me litt. Pavlova for første gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.