Aktiviteter for barn, Barn, Høytider

Sanger og aktiviteter som hører julen til.

Jeg ser at på diverse nettforum så diskuteres det nå om hvilke julekalendere barna skal få, og om minstemann i familien skal få kalender i det hele tatt eller om de er for små.

For vår del er Lillesøster 8 mnd når vi begynner å åpne kalender, så hun har nok ikke store forståelsen av det da, men allikevel er det noe i mammahjertet som sier meg at hun ikke skal behandles noe annerledes enn sine søsken. Men pakkekalender synes jeg hun er litt liten til, så jeg kommer til å gå for samme julekalender begge de andre har hatt til sin første jul.

Storebror var 10 mnd og Storesøster var 2 mnd når de fikk samme kalender.

Jeg kommer til å pakke inn de 24 sangkortene fra SingSang Sanger og aktiviteter som hører julen til.  Også kommer vi også til å gjennomføre aktivitetene i pakken: bake pepperkaker, bake lussekatter, lage julekort + + dette blir helst med de store da, men hun skal få være med på en del av det hun også og sitte ved bordet når vi holder på slik at hun kan se og føle seg inkludert.

Det er kjente og kjære julesanger som nissen på låven, lucia, rudolf er rød på nesen, julekveldsvisa++ Og har du iPhone eller iPad  kan du laste ned appen, slik at du har musikken til sangene også. Herlig julestemning får man da 🙂

sanger og aktiviteter som hører julen til

Her er alle de 24 kortene pakket inn og klare til å henges opp til Storesøster når hun var baby. 

Hva synes du? Skal  du ha kalender til minste i familien i år?

Kommentarer
(Lest 223 ganger, 1 Lest i dag)
Tagged , , ,

1 thought on “Sanger og aktiviteter som hører julen til.

  1. Så gøy, men tror nok ikke lillebror skal ha julekalender i år han er vel ca som din minste da!
    Men vi har en familie julekalender jeg kjøpte på loppemarked forje helg, og der kan det kanskje dukke opp noe til lillebror !! 😉 Storebror har egen pakke julekalender! Det var lurt da med de sing sang kortene i kalenderen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.