Sarah Bernhard – Farlig godt

 IMG_8201
Bunner: 
750 gram mandler
10 dl sukker
12 eggehvitter 
Kok opp mandlene og skold de slik at de er helt uten skall.
La de tørke litt på et håndkle.
Bruk en kvern (gjerne manuell) og mal mandlene til finmalt.
Visp eggehvittene til et hardt skum.
Vend de harde eggehvittene i mandlene.
Legg kaker i ønsket størrelse på et bakepapirkledd stekebrett. Jeg liker å ha kakene med litt størrelse på da det er det jeg er vant med fra barndommen.

 Stekes på 180 grader i 10 – 20 minutter, kommer an på størrelsen.

Smørkrem:
600 gram ROMTEMPERERT smør
11 dl melis
12 ts vaniljesukker
10 ts Regia bakekako ( 12 ts vanlig kakao)
9 eggeplommer
Bland til en glatt røre, og smør på de ferdigstekte bunnene.Frys de så ned i 24 timer.
Smelt 700 gram kokesjokolade i vannbad, og dypp kakene med smørkremen ned i sjokoladen. La størkne på brett før du legger de i bokser og putter i kjøleskap eller fryser.
 IMG_8201
De kan lett puttes i fryseren da de tiner på veldig kort tid 🙂
Liker du Sarah Bernhard? Er dette noe du selv lager til jul.

Kommentarer
(Lest 112 ganger, 1 Lest i dag)

8 thoughts on “Sarah Bernhard – Farlig godt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.