Klær og tilbehør,  Kropp, Kosthold og Velvære,  Prosjekt ny mamma,  Sponsing og Samarbeid

Shake that ass!!

//sponset bukse//

For en uke siden fikk jeg en pakke med nydelige klær fra Me & I, og de har allerede vært i flittig bruk. Ungenes klær har vært vasket 2-3 ganger allerede, og de spør etter de så fort de er lagt inn på vaskerommet. Til og med Kristine som er høysensitiv synes disse klærne er gode å ha på: det er ingen gnagende sømmer ,stoffene er myke og gode mot barnehud og hun har ikke klaget en gang på at det klør, noe hun gjør med det meste hun får på seg.

Jeg har nå i 6 år gått i kun tights, så du kan si det sånn at det var jeg MEGET møkklei, så at det kom jeans i posten første til at skapet ble ribbet for tights og digre gensere. Den følelsen var utrolig god. Jeg har egentlig aldri likt jeans som er smale nederst i bena, men disse var ikke så trange og sitter ikke klistret til ankelen.

jeans1

Jeg fikk to typer jeans i posten, men den jeg har forelsket meg aller mest i er Slim Jeans. Den sitter godt på rumpa, og sitter pent i livet uten at jeg får lovehandles og uten at magen blir 10 bilringer.

De er utrolig behagelige, strammer ikke en plass og blir heller ikke “hengete”, og slaskete etter noen timer på kroppen. Så du kan trygt bruke den 3 -4 dager etter hverandre (om den holder seg ren så lenge) uten at den blir rar i formen slik mange andre stretch jeans gjør.

jeans3

Jeg synes rumpa får en flott fasong, og buksen sitter godt over den. Og det beste av alt er at rumpa ikke ser ut som en låvedør som mange av buksene for oss damer med litt ekstra på kroppen.

jeans2

Det er så gøy å ta outfit bilder når man føler seg vel i det man har på seg 🙂

Jeg fikk også en boyfriend jeans, den er fantastisk å ha på seg, men i følge beskrivelsen og bilder på nettsiden bruker jeg den feil 😛 Krever litt øvelse å gå i en slik type bukse før man føler seg helt komfortabel med måten den sitter på. Da den skal henge litt 😉 Men utrolig kjekt hvis den sklir litt ned fra der du har plassert den for da kan du bare si at den skal være sånn 🙂

Vil du ha en slik jeans? Da kan du kjøpe den direkte fra selger eller du kan være vertinne og ha party hjemme i stuen 🙂

Hva synes du?

Kommentarer
(Lest 95 ganger, 1 Lest i dag)

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.