Barneklær og utstyr, Sponsing og Samarbeid

Shopping til barna. Med rabattkode

//ANNONSE//

God morgen.

Her bøtter regnet ned og om ikke mange timene er det endelig helg. Den skal sparkes i gang med iskald pepsi max og taco med mine fine i kveld (ungene får ikke pepsi max altså).

Dere som har fulgt meg i sosiale medier en stund vet at jeg har delt ut en rabattkode til dere der fra www.kjopbarnevogn.no. 

Og idag deler jeg den her også, den kan brukes både på den norske og den svenske siden. Her kan du gjøre et kupp. Og siden de har salg fra før, så får du ekstra mye for pengene. Rabattkoden gjelder på alt innen barneværelse, leker, baby og barn, og foreldre.

Jeg har funnet mange favoritter her inne. Både til de store og til minsten. Så jeg gleder meg til å gjøre rommene helt nydelige. Og ikke minst kanskje slippe å ha askjettene flyende rundt med de nye som setter seg fast til bordet. For minsten her synes det er kjempe gøy å løfte opp askjetten med mat på. Mor synes ikke det er like kult.

Det er snart sommerferie, så hva med å spare noen kroner på badesko, uv-drakt, solbriller, uv-telt? Aldri dumt å spare penger?

Handler du for mer enn 1000 kr så er orderen din fraktfri 😉

Så hvordan får man denne rabatten?

Skriv inn FRUJACOBSEN15 i rabattkodefeltet når du kommer til kassen, og vips så trekkes det av 15% av sluttsummen. 

Rabattkoden gjelder til og med søndag <3

Hva ønsker du deg mest fra Kjopbarnevogn?

Kommentarer
(Lest 758 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.