Shopping med barna på slep…. og en mors stoore skrekk.

I dag har vi vært på en liten shopping runde, vi skulle egentlig bare sjekke noe, men som den shoppoholikeren jeg er så ble det litt av hvert med i kurven gitt 😛

Er det noe jeg har lært av å lese bloggen til Linda, og av artiklene på hjemmemamma.com er det å alltid handle på tilbud og er det veldig gode tilbud så kjøp masse.

Så siden det var 10 kroner for tannbørster og tannkremer til voksne og barn  ( på coopå obs!) så ble det en haug med oss hjem. Kjekt å ha liggende i og med at vi bytter de ut når ungene har vært syke o.l. i tillegg til den vanlige utskiftningen som må til:)

Kristine måtte også ha sko, og hun var fast bestemt på at det skulle være blinkers. Men når jeg ropte på henne , hun tittet på lekene i hyllen på andre siden av meg, fikk jeg ikke noe svar. Kristian tittet på noen leker lenger bort og er av sorten som aldri går av gårde. Men det hadde Kristine gjort, for når jeg rundet hjørnet for å hente henne var hun søkk vekk!!

Jeg har vel sjeldent hatt høyere puls,og den ble ikke lavere av at jeg hørte at hun var hysterisk et eller annet sted i butikken. Jeg hørte henne, men så henne ikke. Så når det brått stoppet sank hjertet en stund, mens jeg hørte hælene på skoene treffe bakken raskere og raskere. Heldigvis var det bare en snill dame + en haug andre som hadde stoppet henne. For en lettelse.

Det har alltid vært min store skrekk at noen av barna skal bli borte for meg på et kjøpesenter og i dag hendte det, det var et støkk for mammahjertet, men det gikk heldigvis bra.

Så da kunne vi gå tilbake å prøve sko, og hun falt pladask for et par lilla med sommerfugl.

a2

De blinker og har borelås så hun kan ta de på selv. I tillegg fant jeg denne søte cardiganen med blondekant, som er fint for henne som elsker å pynte seg.

Når vi kom hjem laget vi barnas favoritt middag, Taco, og ryddet huset til vi får besøk på Søndag 🙂

Nå er det kvelden på mor og far i huset.

Har barna dine kommet bort fra deg på et kjøpesenter før? Hva skal dere i morgen (Lørdag)? 

Kommentarer
(Lest 58 ganger, 1 Lest i dag)

3 thoughts on “Shopping med barna på slep…. og en mors stoore skrekk.

  1. ikke kjekt det der nei :/
    Nikolai stakk utav butikken når jeg skulle snu meg for å sette noen sko inn i en hylle.Så var vennina mi med å fant han i nabo butikken på kjøpesenteret,i ein hylla! kjente selv panikken kom å han fikk kjeft etterpå å får nesten ikke lov til å gå selv på kjøpesentere med mindre han holder i hånda mi!

    I morgen skal jeg og Nikolai til vennina mi og være der å kose oss i noen timer,er meldt mellom 18-22 grader så det skal bli herlig! ^^

  2. Jeg har ikke mistet poden på et kjøpesenter, men på en flyplass på Kreta. Vi tok en tur dit i fjor, bare han og jeg, og da jeg skulle sikre oss litt drikke til vendingen så forsvant han. Hvor lenge han var borte har jeg ikke mulighet til å vite, men det var nok ikke lenge, selv om det føltes som en evighet.

  3. OI, huff da! Det har hendt meg 1 gang, nå nylig. Var hos frisøren og hun løp rundt, gadd ikke vogna for den hadde hun krabba ut av liksom, så løp hun utenfor salongen, og jeg sa “jeg må betale, så vent her” og jeg hørte jo at hun løp, og snudde meg for å betale, og da jeg snudde meg igjen var hun vekk! Jeg gikk til kafeen på andre siden fra salongen, de har lekerom der, og traff på ei venninne som hjalp meg ta ei runde. Fant henne igjen hos frisørdama, blid og fornøyd etter å ha gått hele senteret rundt etter henne! Mest sannsynlig har hun løpt bak salongen, og ned trappene, siden vi hadde leitet andre veien :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.