Hverdagen

Siden sist

God ettermiddag!

Her går dagene i et om dagen, jeg synes ikke jeg rekker over noe som helst og tiden strekker ikke til alt jeg vil.

Dere som følger meg på snap og instagram fikk kanskje med dere at vi ble lagt inn på sykehuset forrige uke. Og jeg må bare si: All ære til dere som har kronisk syke barn, eller alvorlig syke barn. For jeg var rimelig nervevrak etter at legen vår sendte oss på Barneavdelingen. Der ble vi lagt på isolat i 24 timer for observasjon med Lillebror.

2016-03-03 09.18.58

Dette var “heldigvis” et av de snillere forkjølelsesvirusene, men de setter  de minste barna ut av spill allikevel, og mammahjertet får seg en brist.

Vi ble lagt inn på onsdag, kom ut med åpen retur på Torsdag, hadde barnebursdag for Storebror på Fredagen og familieselskap for Storebror og Lillesøster på Søndag. Så du kan si det sånn at jeg følte meg som en godt utvasket skureklut på Søndagskvelden etter en uke med syk baby og minimalt med søvn.

Men nå satser vi på at formen er stigene på minsten, og at de gode rutinene vi hadde tidligere kommer fort på plass igjen, for jeg har mange gode innlegg på vent til dere.

2016-03-04 15.33.05

Ha en strålende Torsdag, så lover jeg MYE mer aktivitet her inne fremover.

Ta vare på hverandre og de dere er glad i 🙂

Kommentarer
(Lest 249 ganger, 1 Lest i dag)

2 thoughts on “Siden sist

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.