Hverdagen

Siden sist….

 

God kveld alle sammen!

Da er jeg endelig på nett igjen, etter over en uke med å krangle med et virus 🙁 Jeg gav opp til slutt og resatte hele PC’n så nå håper vi at vi er ute av den shiten.

Siden sist har Storebror begynt på skolen, Storesøster begynt 100% i barnehagen og jeg har fått utfordret min sosiale angst til det fulle med levering hver dag på skole og barnehage + foreldremøte. Så på Fredagen var jeg ganske sliten.

2015-08-19 07.54.30-1

 

Søskenkjærlighet på vei til skole/barnehage. 

Vi har også hatt varmt og deilig vær her på østlandet, men i morgen skal det etter ryktene være slutt på det. Så vi må nyte mens vi kan, men her har alle tre barna og mor blitt potte forkjølet :/ Var vel ikke annet å vente når det var tre syke i klassen til storebror på Fredag allerede. Men sånn er det, det blir nok ikke den siste i høst 😛

2015-08-18 15.23.03

Vi hadde bryllupsdag på Tirsdag og mannen kom hjem med roser og kake <3 I tillegg fikk jeg en ekstern harddisk som jeg har ønsket meg lenge, for bildene mine tar så stor plass på PC’n.

2015-08-20 08.34.26

Jeg har også fått meg sko som er deilige å gå i, og det er godt for ryggen til mor. For de skoene jeg hadde kunne jeg omtrent ikke gå 5 meter i uten at ryggen begynte å krangle og når man går 2-3 km hver dag for å levere og hente unger, må man ha godt fottøy.

2015-08-22 18.26.01

I går grillet vi for andre gang i sommer, naboene har faktisk ikke grillet i år enda de pleier å grille hver dag, så det er et tegn på at sommeren ikke har vært den beste.

Det var en kort oppdatering, og jeg må si jeg blir rørt når dere spør på snap og mail om jeg har sluttet å blogge fordi det ikke har vært noen oppdateringer i det siste. Det varmer virkelig.

Så nå håper jeg at jeg får vært litt mer aktiv igjen. Legg gjerne igjen tips til hva dere vil lese om på bloggen i kommentarfeltet, snap, instagram, mail eller på facebook.

Ha en fin kveld videre, her er det snart natta etter bare tre timer søvn i natt fordi en av naboene hadde fest til kl 03.15 i natt. Da var jeg ganske sur 😛

Hva har du gjort i uken som har gått ? 

Kommentarer
(Lest 161 ganger, 1 Lest i dag)

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.