Aktiviteter for barn,  Barn og utvikling,  Sponsing og Samarbeid

Sing sang for store og små

 (sponset innlegg)

Før jul kom jeg i kontakt med Gro Skovli ang Sing Sang kort til testing, noe hun var positiv til. Og etter noen runder i post systemet kom de endelig frem. Og siden de kom helt oppunder jul la jeg dem under treet til Prinsen.

Og han ELSKER dem. Han liker å gå rundt å se på bildene og innimellom krabber han opp på fanget mitt og vil synge. Lillemor på 3,5 mnd synes også det er koselig å synge litt. Men ikke så lenge av gangen da, for verden skal tross alt utforskes og det er mye morsommere enn å sitte på mammas fang hele tiden.

Jeg jobbet i barnehage for noen år tilbake og der hadde vi en eldre type av disse kortene og de var bare helt supre. Så jeg har alltid ønsket meg det til mine egne barn en dag, og nå har jeg dem.

Og jeg anbefaler ALLE med små barn å kjøpe dem. Eldre barn også, for den saksskyld. Det er morro for liten og stor.

Du får kjøpt dem bla. HER!

Anbefales fra alle her i huset 😉

Kommentarer
(Lest 72 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.