Barneklær og utstyr,  Sponsing og Samarbeid

SipSnap – et musthave for småbarnsforeldre

// Sponsede sipsnaps//

Når Kristian var liten kjøpt jeg inn masse ulike tutekopper, og disse har gått i arv. Men nå som han er 8 år, sier det seg selv at etter x antall runder i oppvaskmaskinen så blir plasten porøs. Så selv om koppen er hel så er lokket ødelagt.

I tillegg har jeg er lett vimsete 4 åring, og jeg tror jeg i snitt tørker opp etter veltede kopper minst 4-5 ganger i uken. Og det er greit. Man må tåle søl med små barn. Men man kan redusere det også. Så når jeg kom over SipSnap, var jeg i lykke rus.

Om sommeren er disse super geniale med tanke på at vepser o.l. ikke kan fly ned i koppen. Eller at det blåser sand og bøss ned i glasset når man er på stranden. Og de passer over ALLE glass. Jeg bruker de ofte på de fargede plastglassene fra IKEA.

Man unngår at alt av saft, smoothie, melk eller annen drikke søles ut fordi 4 åringen dunker borti. Eller fordi en nysgjerrig 1 åring vil se hva som er oppi. Og Lillebror må ikke skiftes på ørten ganger om dagen fordi han har helt innholdet over seg. Flere med smårollinger som kjenner seg igjen?

I tillegg prøver vi så godt som mulig å bevege oss vekk fra plastsugerør, og gå over til glass og metall i stede. Det er mye bedre for naturen, og lommeboken i lengden. Har du sett videoen med skilpadden som har fått sugerør i nesen? Den har jeg sett og jeg har kuttet drastisk ned på plast siden den tid.

Etter å ha brukt de med plass til sugerør en stund fant jeg ut at de med tut på måtte prøves. Så da kjøpte jeg noen med tutekopp også. De er gull å ha med i stellevesken, slik at om vi spiser ute kan lillebror også drikke av glassene/begrene som er der vi er. Det følger med etui til å ha med sipsnapene i. En til de med sugerør og en til den med tutekopp.

Så skal du kjøpe noe til en småbarnsmor som har alt? DA anbefaler jeg å kjøpe sipsnap, de er heelt geniale. Også smaker smoothien bedre i et STORT glass med sipsnap på og glass-sugerør 😉

Har du prøvd SipSnap?

Kommentarer
(Lest 181 ganger, 1 Lest i dag)

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.