Blogg og Teknikk

Siste krampetrekning!

6_mblogg

Ja, da var en måned fløyet av sted og jaggu er vi på den siste dagen for å kunne stemme på årets mamma – og pappablogg. I skrivende stund er det 2,5 time igjen å stemme på din favorittblogger. Her kan du se hele listen over bloggere.

Jeg har ikke vært like kreativ som Superpapsen som har startet en bevissthet blant de andre bloggerne om Raif Badawi som sitter fengslet fordi han drømmer om et fritt Saudi-Arabia, kommet med Rapbattle, og gitt en av jurydommerne blomster.

Les også: Årets mamma og pappablogger, er vi blitt for overfladiske?

Og i dag mens jeg har lekt her hjemme med barna, bakt fastelavens boller og hatt en ellers super Søndag, har jeg tenkt på kreative bilder jeg kan ta og hvordan jeg kan lage en morsom vri for å ta innpå sånn helt i sluttfasen, men jeg er ikke kreativ anlagt på den måten dessverre. Kunne laget 6-tall av melis på bollene, men det ble bare klin 😉

Så jeg gjør det på den gamle og trauste måten, jeg frir til dere flotte lesere.

For selv om kreativiteten er litt borte om dagen, så ønsker jeg like mye å komme opp på finaleplass. Å vinne er en fjern drøm jeg så vidt tørr å drømme når jeg ser hvilke konkurrenter jeg er oppe mot. Det er knallhard konkurranse.

Så hvorfor skal akkurat DU stemme på meg? 

Fordi jeg skriver variert, fordi jeg har jobbet hardt for å få bloggen dit den er i dag. Fordi jeg har hatt skrivekløe siden jeg var ganske liten, og fordi dette er det gøyeste jeg vet å holde på med. Det er min frisone i hverdagen. Her lufter jeg tanker, deler inspirasjon og frustrasjon om hverandre. Jeg blir kjent med nye fantastiske mennesker som også er blitt venner for livet.

Jeg får vist hva jeg brenner for, og jeg pusher meg selv for å vise at jeg kan mens jeg motbeviser de som mener jeg ikke kan. Jeg får gode tips og råd, jeg får tilbakemeldinger og muligheter jeg ellers ikke hadde fått.

Dere og bloggen har gjort det mulig for meg å snuse litt på det livet jeg drømte om første gang jeg satte meg ned og registrerte en blogg. Jeg har utviklet meg og jeg har blitt en bedre og mer strukturert blogger med tiden.

Jeg har gang på gang vurdert å legge ned, men det er her jeg har helt fri og kan lufte tankene mine. Og jeg er så glad for at jeg har alle dere søte lesere som kommer med oppløftende ord når jeg er frustrert og som kommer med en guidende kommentar når jeg har gått meg litt vill. Jeg er så glad for at jeg har dere når jeg vil dele en gladnyhet og dere viser at dere gleder dere med meg.

Så nå har du rett over to timer til å hjelpe meg med å nå drømmen min om å klatre på listen og være blant finale deltagerne i årets mamma/pappablogger.

Er jeg verdig din stemme? Send en sms : mblogg6 til 2012. Det koster 3 kroner pr melding og alle som stemmer er med i trekningen av flotte premier.

jury_krediteres_curt_hjertsted_Aller_Media

Foto av: Curt Hjertested, Aller Media. 

Dette er den flotte juryen som skal gå igjennom finaledeltagerne. I juryen sitter Anette Snarby, journalist hos Mammanett.no, Ellen Arnstad, sjefsredaktør i Se og Hør, Hans-Petter Nygård-Hansen, kommunikasjonsrådgiver og Johanna Grønneberg Mesa, programleder, forfatter og blogger – og finalistene blir publisert 16. februar, og selve vinneren blir publisert 27. Februar. Du kan lese om hvordan de kårer en vinner her og litt om premiene her.

Tusen takk for stemmene jeg har fått hittil, det setter jeg utrolig stor pris på 🙂 

Kommentarer
(Lest 49 ganger, 1 Lest i dag)

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.