Sjenert, men vil amme offentlig?

//Sponsede ammetopper//

2016-03-19 17.31.42-1

Ammegenser fra Mummytummy

Jeg er det man kaller en offentlig ammer, jeg ammer babyen når den er sulten uavhengig av hvor det er og når det er. Står jeg i kø på butikken ammer jeg der og er vi på tur så finner jeg et sted å amme der. Jeg bryr meg fint lite om disse som mener at amming er noe man gjør på do, de kan ta med seg maten sin å spise der selv, så får de se om de synes det er noe særlig.

Ammetøy er ikke en nødvendighet, det finnes mange gensere og topper, samt kjoler i vanlige butikker som kan brukes mens man ammer. MEN, det forenkler ammingen MYE om det er laget for det. Og hos MummmyTummy kan du finne det du trenger.

2016-01-28 10.43.32

Jeg har fått så mange komplimenter for de fine ammeklærne, og jeg er selvfølgelig helt enig. Jeg er spesielt glad i denne tunikaen med glidelås på. Den er elegant, samtidig som den er super enkelt å amme i. Jeg har et par gensere til som jeg vil vise dere, men de er til vask. Med amming kommer det også gjerne litt søl når de begynner å skal se rundt seg 😉 Men denne har en finurlig ammeåpning, og det fine med alle toppene er at du kan bruke de etter ammeperioden også fordi åpningene er såpass skjult at de kan brukes som vanlige topper, og dermed er ingen penger kastet ut vinduet 😉

I tillegg finner du masse fint til babyen, som denne søte bamsen som Lillebror fikk når han ble født. Den har en varmepute som er godt for babyens mage når luftsmertene herjer <3

2016-03-15 08.16.51

Den har også de fargene babyen ser best, og Lillebror har daglig lange samtaler med Mr Badger 😉

Bruker du ammetøy? Hva er din favoritt hos MummyTummy?

Kommentarer
(Lest 168 ganger, 1 Lest i dag)

2 thoughts on “Sjenert, men vil amme offentlig?

  1. Så smart & praktisk. Personlig begynner jeg å bli rimelig lei absolutt alt av gravid og ammetøy etter 3 år sammenhengende bruk ? nå går jeg for mer ammevennlige tøy. Merker du glidelåsen utenpå el innpå når du har den på?
    PS, jeg heier på offentlig amming! Er baby sulten, frem med puppen !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.