Skip Hop Duet 2 i 1 stelleveske

Duet 2-in-1 Diaper Tote

Som jeg har skrevet tidligere så DIGGER jeg skiphop sin produkter. Karoline har veggklistremerker fra SkipHop på rommet sitt, kosedyr og det nydeligste og mykeste pleddet, og de to store har hver sin barnehagesekk fra Skip Hop, og jeg er på ikke mindre enn min tredje Skiphop Stelleveske. Nå har jeg Skip Hop Chelsea, jeg har også en Skip Hop Gallery liggende og min første Skip Hop veske var en Studio. Så jeg følet at jeg kan en ting eller to om Skip Hop, og jeg kan gå 100% god for kvaliteten.

Skip Hop er et trendy og innovativt designfirma fra New York som lager pene og praktiske stellevesker, babyleker, ryggsekker for barn og mye annet.  Ellen Diamant som er en prisbelønnet designer designet Skip Hop’s første produkt på begynnelsen av 2000‐tallet; den nå klassiske stellevesken Duo. Skip Hop har blitt velkjente for sine flotte, trendy og praktiske produkter.

Duet 2-in-1 Diaper Tote

Jeg bare DIGGER min Chelsea stelleveske, men så fikk jeg mail med presserelease  på den nye stellevesken og da var jeg solgt. Nå som Karoline begynner å bli så stor så hadde det vært fint med en stelleveske som virkelig ikke ser ut som en stelleveske, og da er denne perfekt. Det er ingen synlige lommer på den om du bruker veskene sammen.

Jepp, du leste riktig, det er er en veske av luksuriøs flettet kunstskinn som ytterveske, denne kan også brukes alene når du skal ut og gjøre ærend uten barna, så setter du bare inn stelleveskeinnsatsen og vips har du stelleveske uten at det egentlig ser sånn ut, men den ser fortsatt ut som en luksuriøs veske.

Duet 2-in-1 Diaper Tote

Delene ved siden av hverandre i sort. 

Duet 2-in-1 Diaper Tote

Innsatsen i Beige

Vesken kommer i sort og beige, og kan som de andre stelleveskene enkelt henges på vognen med egne fester.

Mangesidig 2-i-1 veske

9 lommer hvorav en med glidelås

Henges enkelt på barnevognen eller over skulderen

Barnevognreimer på begge veskene

Justerbar skulderreim

Myk stellemadrass følger med

Størrelse: 49x33x17 cm

Hvilket merke liker du best på stellevesken? Hva synes du om den nye Skip Hop vesken? Jeg vil gjerne ha en slik 😉

Kommentarer
(Lest 537 ganger, 1 Lest i dag)

3 thoughts on “Skip Hop Duet 2 i 1 stelleveske

  1. Jeg også elsker SkipHop. Men denne typen har jeg ikke prøvd. Ikke at jeg føler at jeg trenger det heller. men ideen bak er jo super.. Passer sikkert for mange. Jeg vil helst ha den lille håndveska ved siden av jeg da.. hehe..

  2. Jeg synes den er utrolig kul selv om jeg aldri har brukt stelleveske. Jeg lever i en treningsbag og har alltid bare slengt med en ekstra bleie og våtservietter der og kanskje et skift:) Men nr. 1 kjøpte jeg stellevekse for dette måtte man jo ha, men den solgte jeg fort. Men da fant jeg heller ingen stelleveske som er så fin som denne!!! Dette er jo en veske!! Altså noe man kan bruke som en veske:) Genialt!!!! Syn jeg ikke skal ha flere små,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.