Barneklær og utstyr

Skip Hop i mitt ♥

På Søndagen fikk jeg endelig min Skip Hop studio stelleveske i hus. Jeg er alltid litt skeptisk til stellevesker, men denne overrasket meg positivt. Den er ikke gedigen å se på, men den har plass til fantastisk masse. 

Det er også en egen lomme for ting som skal/bør være sterile som f.eks smokker, ammeinnlegg o.l. Det er med stellematte og den er veldig oversiktlig. Den har også metallkuler under slik at den ikke blir så møkkete om du setter den ned på bakken eller på gulv ute. 

Kjøpte meg også en våtserviettholder, for jeg er så lei av de plastposene som ikke holder seg tette og tørker de ut. Denne er det plass til i stellevesken eller du kan feste den på vognen, vesken eller andre steder du trenger våtservietter 🙂 

Gleder meg til å få testet det nye utstyret om ikke så lenge 🙂 

Kommentarer
(Lest 61 ganger, 1 Lest i dag)

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.