Barneklær og utstyr,  Sponsing og Samarbeid

SkipHop Duet 2i1 are my new crush!

//Sponset stelleveske//skiphop2i1

For en tid tilbake fikk jeg en mail fra min kontaktperson i Amvina.se, om at SkipHop skulle lansere ny stelleveske. Og jeg var ikke sen om å bli alvorlig forelsket i deres splitter nye 2 i 1 veske. Det er en stelleveske som ikke likner på en stelleveske, så du kan bruke den langt etter stelleveskeperioden, og du kan hekte ut stelledelen slik at du kan bruk den som shoppingveske, treningsbag o.l.

skip hop diaperbag

Inne i vesken er det hektekroker slik at du kan sette den fast på vognen og den blir hengende veldig pent, og du kan henge dem sammen eller hver for seg, henge funksjonen er på begge veskene, og når du kun bruker stelledelen har en skulderreim slik at du lett bærer den med deg dit du skal.

skip hop duet

Den har et veldig tidløst design, og kan brukes til alle anledninger. Selv om jeg ikke har ungene med bruker jeg denne for jeg synes den er så utrolig lekker, og jeg få plass til alt stæsjet en dame må ha i vesken sin. I tillegg har jeg en diger filofax til lommebok, så det er greit med litt plass.

skiphop

Hittil har jeg hatt hele 4 skiphop vesker: SkipHop Studio (jeg hadde den første modellen), SkipHop Gallery, SkipHop Chelsea og nå SkipHop Duet og jeg kjenner at SkipHop er virkelig en veske som jeg liker godt fordi den er tidløs, moteriktig og den kan brukes selv etter man er ferdig med å ha med alt mulig for mann og barn 😉

Jeg har også masse andre ting fra SkipHop og det er en utrolig kvalitet over det, barna kan bruke tingene skikkelig uten at jeg behøver å være redd for at det skal gå i stykker. Pledd holder seg myke og veggdekoren faller ikke av bare ved et lite pust.

Så skal jeg anbefale deg et merke med knallgode og stilige stellevesker og andre produkter blir det SkipHop. Stellevesken fåes forleøpig kun hos:

Babystore.no, Ellos.no,

Kommentarer
(Lest 535 ganger, 1 Lest i dag)

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.